ARKIKUVA 48/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva herkullisesta aamiaispöydästä on otettu viikko sitten maanantaina, 23. marraskuuta, aamuyhdeksän aikaan.

Missä kuva on otettu? Aamiainen oli katettuna olohuoneemme ruokapöydälle.

Mitä kuva esittää? Täydellistä aamiaista tuorepuristettuine mehuineen ja kanelipullineen. Jos kuva kattaisi koko pöytämme, kävisi ilmi, että pöydän toisessa päässä Matti käytti samaista pöytää työpöytänään ja minun vieressäni pöydällä kököttää kännykkä, johon kuumeisesti (kirjaimellisesti) odotin viestiä.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Minua jännitti ja olin huolestunut. Olin herännyt samaisena aamuna raastavassa kurkkukivussa ja kun maailmantilanne on mikä on, olin jo tunti heräämiseni jälkeen koronatestissä. Olo tuntui todella flunssaiselta, joten odotin siis huolestuneena testitulostani. Koska testitulosta pitää odottaa eristyksessä, ei auttanut kuin tilata aamupalaa Woltin kautta. En koskaan aikaisemmin ollut turvautunut kuljetuspalveluun aamiaisaikaan, mutta onnistuin tekemään erinomaisen valinnan, kun päätin tilata aamupalan meille Ratinan Espresso Housesta. Tonttujäälatesta erikoisplussa! Ja tuloskin tuli seuraavana päivänä negatiivisena.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.