SUPERMYYJIÄ JA SHOPPAILUA – NAPPAA MYYNTIVINKIT TALTEEN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ //
ZADAA

Löydät oman putiikkini ja myynnissä olevat secondhand-aarteeni TÄÄLTÄ.


annadellorusso_at_hmpapu stories poni

Hektisessä arjessani arvostan monessa asiassa helppoutta. Hymy nousee korviin, kun kauppakassitilaus saapuu etuovelle, huokaisen helpotuksesta, kun puhelinliittymäasiat tulevat kuntoon vain yhdellä soitolla asiakaspalveluun. Tiedättehän, niitä arjen pieniä juttuja, jotka sujuvat näppärästi helpottaen elämää. Olen myös melko järjestelmällinen ihminen, joka haluaa asioiden tapahtuvan nopeasti, vaivatta ja selkeästi. Kun vaatekaapin järjestelyinto iskee, en halua jättää vaatehuoneen nurkkaan kassia, jonka sisällön ”sitten joskus” vien kirpparille. Ehkä juuri näiden syiden vuoksi koenkin olevani eräänlainen Zadaa-lähettiläs. Sen lisäksi, että ostan suurimman osan vaatteistani itse sitä kautta, hyödynnän Zadaata myös tavaroiden myymisessä.

Kun vaaterekkiä selatessa eteen osuu paita, joka joutaisi kirpparille, kuvaan sen, kirjaan tiedot sovellukseen, ja parhaimmassa tapauksessa jo muutaman minuutin kuluttua joku on ostanut sen itselleen. Ei säätämistä, ei osoiterumbaa, ei mitään ylimääräistä. Vain sujuvaa kaupantekoa. Juuri näin helposti haluankin löytää uudet kodit rakkaille aarteilleni.

Olette huomanneet, että Zadaa on lähellä sydäntäni, sillä saan teiltä usein kysymyksiä Zadaahan liittyen. Kuinka sovelluksesta voi etsiä tuotteita? Mistä löydät oman putiikkini? Kuinka myyminen onnistuu? Sen lisäksi, että halusin vinkata teille ladanneeni juuri myyntiin kaikki tässä postauksessa näkyvät tuotteet, kokosin alle yhteen vinkkejä, joita noudattamalla kauppa käy sujuvasti ja hyllylläsi pölyttyvät aarteet löytävät nopeasti uudet kodit.

1) Panosta myyntikuviin; kuvaa tuotteet niin, että tuotteen todellinen sävy ja myös mahdolliset huomioitavat asiat (langanvedot, puuttuva nappi tms) tulevat ostajan tietoon. Älä käytä kuvanmuokkausohjelmia virheiden silottelemiseen, vaan kuvaa tuote sellaisena kuin se on. Valoja ja kontrasteja kannattaa toki säätää niin, että tuotekuva vastaa mahdollisimman hyvin kuvausta. Luonnonvaloa kannattaa hyödyntää ja tiesithän, että Zadaahan voi lisätä myös kuvakirjastosta kuvia. Itse hyödynnänkin kuvien otossa usein järjestelmäkameraa. Jos tuote on vaikeasti kuvattava eikä esimerkiksi tule oikeuksiinsa alustalla kuvatessa (kuten monet vaatteet), kannattaa se kuvata päälläsi vaikkapa kaverin avustuksella.

2) Hinta; huomioi hintaa määritellessäsi tuotteen kunto. Pohdi, mitä itse olisit valmis myyntiin laittamastasi secondhand-tuotteesta maksamaan. Myynti nopeutuu, jos huomioit myös ostajilta tulleet hintaehdotukset ja alennat hintaa niiden mukaan.

3) Esittelyteksti toimii parhaimmillaan myös myyntipuheena. Tuo esiin tuotteen yksityiskohtia. On houkuttelevampaa lukea ostavansa ”juoksuharrastajan kevyttä unelmatakkia, vettähylkivällä pinnalla ja hengittävällä materiaalilla” kuin ”tuulitakkia”. Pidä esittelyteksti kuitenkin rehellisenä.

4) Tuotteiden myyntikuntoon laittaminen. Yllä olevassa kuvassa näet lenkkarini ennen puhdistusta, alla kevyen pesun jälkeen. Pienen käsittelyn jälkeen tossut muuttuivat huomattavasti houkuttelevammiksi ja niiden hintaakin kehtaa korottaa muutamalla eurolla. Kenkien puhdistamisen lisäksi, suosittelen myös ompelemaan paidoista roikkuvat napit paikoilleen ja poistamaan tuotteesta teippiharjalla kissankarvat. Itse myös pesen (mikäli eivät ole upouusia) tuotteet ennen niiden myymistä. Se myyntiin päätyvä, vaatekaapin pohjalle unohtunut lempparimekko kannattaa ainakin silittää tai höyryttää ennen kuvien ottamista.

Nyt, kun olet napannut myyntivinkkini talteen ja kaivat jo siellä kameraa ja kirppistavaroita esiin, vinkkaan vielä, että kun lisäät kolme sellaisen brändin tuotetta myyntiin, jotka löytyvät Zadaan Showroomin brändilistauksesta su 29.11. mennessä, saat automaattisesti itsellesi yhden ilmaisen toimituksen. Hyppää siis sinäkin mukaan Fair Friday-viikon juhlahumuun!

Nyt haluan kuulla, mikä on sinun kaikkien aikojen paras Zadaa-löytösi!


Posted in muoti and tagged by NOORA.