JOULUTUKSEN LÄHTÖLASKENTA ALKAKOON

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

tallipiha joulukauppa tamperekukkien tmitallipiha tamperesass & belle joulukoristeettallipiha tampere

Neljä päivää ja  saan luvan kanssa koristella kotimme katosta lattiaan jouluiseksi. Saisin toki tehdä sen jo aikaisemminkin, mutta jo vuosia sitten olemme Matin kanssa sopineet ”säännön”, että virallisen jouluttamisen saa meillä aloittaa 24. marraskuuta, tasan kuukautta ennen joulua. Matti on tosin monesti jo sopimuksemme teon jälkeen todennut, että häntä ei haittaisi, vaikka joulukuusi kannettaisiin sisälle aikaisemminkin, mutta itselleni tuosta päivämäärästä on tullut niin perinteikäs joulunavaushetki, että haluan pitää siitä kiinni. On ihanaa, kun keskellä pimeintä marraskuuta on jotakin mitä odottaa. Tuo päivämäärä sattuu samalla olemaan muuten myös Matin syntymäpäivä.

Viime vuonna tein suurehkoja koristehankintoja joulua ajatellen, kun hankimme upean tekokuusen ja muun muassa kodikkaan havuköynnöksen uuteen kotiin koristeeksi. Näiden kahden elementin ympärille joulumme hyvin pitkälti muodostuukin. Kuusi saa koristeensa vasta myöhemmin joulukuussa, mutta niitä odotellessa se tuo kaivattua valoa pimeisiin iltoihin. Havuköynnöksen ripustan olohuoneeseen viime vuoden tavoin (täältä voit käydä kurkkimassa kuvia!), ja muut koristelut yhteen sitoo niiden värimaailma. Pääosissa ovat vaaleanpunainen, kulta ja punainen. Ruokapöytää vahtii glitteröity vaaleanpunainen poro ja kranssit koristavat kotia.

nooran putiikkitallipiha joulukauppasass & belle christmas

Eilen kävin tutustumassa Tallipihalla sijaitsevaan Hohde-joulukauppaan, ja en voi kuin todeta, että joulumopo meinasi lähteä käsistä hetkessä. Myymälään tarkoin valitut joulukoristeet, valot ja tunnelma itsessään toivat jouluoloa sisuksiin ja tällaisena aikana jos koskaan pieni piipahdus keskelle jouluntaikaa tekee varmasti kaikille hyvää. Maltoin lähteä putiikista tyhjin käsin kotiin, mutta selattuani kameralleni tallennettuja kuvia Sass & Bellen meriaiheisista joulukoristeista, aloin välittömästi katua etten ostanut tuota merihevosta ja merikilpikonnaa itselleni. Rakastan kuusenkoristeita, jotka eivät sovellu pelkästään jouluun, nuo merieläimet voisivat hyvin roikkua kotona koristeina ympäri vuoden.

Tallipihan jouluinen myymälä avaa ovensa siis lauantaina. Tämä olkoon merkki siitä, että joulutuksen virallinen lähtölaskenta on alkanut. Matttiiii, kannapas kuusi varastosta jo olohuoneen puolelle!

tallipiha joulujoulukauppa tallipiha


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.