ARKIKUVA 46/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Minä ja muumipyjamani on kuvattu viime viikon keskiviikkona, marraskuun 11. päivä, iltayhdeksän aikaan.

Missä kuva on otettu? Ainoa paikka, josta kuvausvaloa löytyy edes hitusen näin myöhään marraskuisena iltana, on eteiskäytävämme.

Mitä kuva esittää? Kuvassa kaiken huomion vie tuo mainioista mainioin muumipyjamani. Se ”katosi” mystisesti kokonaiseksi vuodeksi, kun minulla ei ollut viime joulun alla hajuakaan siitä, mihin olin lempparijoulupyjamani muuton myllerryksessä laittanut. Hihkuinkin siis onnesta, kun vaatekaappia siivotessani tuo aarre tuli vastaan. Ja kyllä, todellakin on ok alkaa käyttää muumipyjamaa jo marraskuussa!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? En muista koska viimeksi olisin ollut yhtä rentoutunut. Sain nimittäin keskiviikkona timanttisen ajatuksen kurkata, josko Beautiful You’sta löytyisi vapaita aikoja kuumakivihierontaan. Selkäni oli kiukutellut koko viikon ja tiesin, että lämpö ja lempeä käsittely tulee nyt lihaksille tarpeeseen. Onni potkaisi ja sain ajan samalle illalle. Immi, kauneushoitolan uusi ihana työntekijä, teki minulle puolen tunnin hieronnan ja kassalla kuulin ilokseni, että Immin hoidoista saa marraskuussa vielä -15% alennusta. Suosittelen sydämeni pohjasta. Varatkaa aika pimeään ja ankeaan marraskuun iltaan, takaan, että kroppa ja mieli kiittävät.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.