ENSIMMÄISILLÄ JOULUOSTOKSILLA – NÄMÄ AARTEET PÄÄTYIVÄT OSTOSKORIINI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

// KAUPALLINEN YHTEISTYÖ DESIGNKAVERIT &
TAMPEREEN ILOINEN JOULUKAUPPA

iloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampere

Siinä missä muumit alkavat tankata talvea varten energiaa syömällä masut täyteen havunneulasia, minä tankkaan talvea varten energiaa fiilistelystä. Kyllä, kuulostaa niin kovin kliseiseltä, mutta ilman joulufiilistelyä pitkä ja mörköpimeä loppuvuosi voisi tuntua aivan liian ankealta haasteelta. Ainainen pimeys, täpötäysi kalenteri ja hitaasti etenevä marraskuu on helppo taklata ja muuttaa voitoksi lisäämällä arjen joukkoon ripaus joulutunnelmaa. Siksi haluankin vinkata teille paikasta, mistä fiilistely on helppo aloittaa.

Koskikeskuksesta, aivan Jungle Juice Bar’in ja Bikbokin kupeesta löytyy valtava joulun aarreaitta. Olinkin sydän sykkyrällä onnesta, kun Iloisen Joulukaupan tytöt laittoivat minulle viestiä ja tiedustelivat josko haluaisin jakaa myös teille omat suosikkibongaukseni joulun kauneimman kaupan valikoimasta – olen tehnyt Designkaverien kanssa yhteistyötä aiemminkin, viimeksi keväällä, ja joulukaupan brändilistaa selattuani huomasin nopeasti olevani vaikean tehtävän edessä; kuinka näin monen suosikkibrändini joukosta voisi nostaa esiin vain muutamia suosikkeja! Juuri sen vuoksi tämä postaus on täynnä, siis täynnä, kuvia. Kaikki kuvissa näkyvät tuotteet ja paljon muuta löydät Iloisen Joulukaupan ovesta sisään astuttuasi. Kurkataanpa siis ostoskassiini!

iloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampere 2020iloinen joulukauppa tampere 2020iloinen joulukauppa tampere 2020

Päätin tänä jouluna hankkia kullekin rakkaalleni vain yhden paketin. Jotakin sellaista, jonka tiedän ilahduttavan lahjansaajaa ja pyrinkin myös siihen, että tuen lahjaostoksissani yrityksiä, joista monella takana on varmasti haasteellinen vuosi. Jo viime vuonna noudatin hyvin pitkälti tätä samaa ajatusta; Matille ostin kotimaisia urheiluvälineitä, muorini sai minulta Design by Kieton korvakorut ja monen muunkin pakettiin käärin nimenomaan suomidesignia. Iloista Joulukauppaa kierrellessäni päähäni pälkähti myös ajatuksia siitä, mitä itse toivon Joulupukilta. Jemma-korvikset ja YO ZEN’in paitamekko ovat unelmia, joiden joskus toivon täyttyvän.

Mutta takaisin omiin hankintoihini. Sain käytettäväksi Joulukauppaan lahjakortin ja ensimmäisenä ostoskoriini päätyi upea, unisex-mallinen HAVU Designin collegepaita. Tähän puseroon myös Matti varasi käyttöoikeuden. Brändi on minulle uusi tuttavuus ja juuri tällaisten bongausten takia Joulukauppaan kannattaa suunnata paikan päälle tutustumaan valikoimaan – saatat löytää uusia suosikkeja! Ja tietysti myös niitä vanhoja tuttuja, joita ilman et enää pärjäisi. Olen käyttänyt vain ja ainoastaan Linan pyyhkeitä siitä asti, kun niitä ensimmäistä kertaa testasin. Hamam-pyyhkeet kuivuvat silmänräpäyksessä, ne ovat kevyitä ja Iloisesta Joulukaupasta värivalikoimaa löytyy aivan valtavasti. Minä täydensin omaa kokoelmaani kahdella vihreällä, hapsuttomalla pyyhkeellä. Pienen hamam-käsipyyhkeen voi muuten näppärästi sujauttaa kirjeeseen joulukortin mukana. Vinkiksi vain, jos mietit lahjaa vaikkapa ulkomailla asuvalle ystävällesi.

iloinen joulukauppa tampere 2020iloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampere koskikeskusiloinen joulukauppa tampereiloinen joulukauppa tampere

Kuten tiedätte, korut vetävät minua magneetin lailla puoleensa. Iloisen Joulukaupan asustevalikoima on valtaisa. Brändit on tarkoin valittu ja joka makuun löytyy taatusti täydelliset korvakorut. Butoni Designin ruusukultaiset Simpukat olivat yksinkertaisesti niin vastustamattomat, että ne muuttivat korulippaani asukkaiksi. Pähkäilin pitkään simpukoiden ja hologrammi-Kuplien välillä, mutta valinta kohdistui lopulta merellisiin kaunokaisiin. Tähän brändiin aion tutustua tarkemmin, koruista jokainen tuntui niin kovin minulta!

Olen Instagramissa seurannut jo pitkään Ester Visualia ja vihdoin pääsin hypistelemään brändin kauniita tuotteita livenä. Elisa Ahosen tuotteet ihastuttavat omaa silmääni kovasti ja päätinkin hankkia keittiöömme hurjan kauniin kettukuvioidun leikkuulaudan. Arvostan ja rakastan kauniita esineitä ja tuo leikkuulauta on kuin koriste. Samaiset kuvitukset löysin myös Iloisen Joulukaupan korttiosastolta ja Ester Visualin kettu ja pupu matkaavat korttien muodossa joulun alla läheisilleni. Korttiosasto oli muutenkin aarteita pullollaan. Tänä jouluna jos koskaan korttien lähettäminen tuntuu todella ajankohtaiselta, kun jouluna ei välttämättä tapaa niin useaa läheistä ja rakasta kuin normaalisti, joten hankinkin kortteja lähetettäväksi niin Helle Visualsilta, Nuppu Printiltä, Ninnimoilta kuin Annika Välimäki Creativeltakin. Kaikki niin hurjan kauniita.

Huikkasin tytöille kaupalta lähtiessäni, että tulemme todennäköisesti näkemään vielä useaan otteeseen. En nimittäin tiedä mistä muualta löytäisin tällaisen valikoiman, jonka jokainen tuote on täydellinen lahjapakettiin käärittäväksi, ja toki myös omaksi iloksi. Ja koska maailmantilanne on mikä on, haluankin vielä korostaa, että Iloisessa Joulukaupassa turvaväleistä on huolehdittu, käytävät ovat leveitä, rekit ja hyllyt on levitelty suureen tilaan laajasti ja hygienia-asiat on huomioitu. Muistathan sinä laittaa kasvoillesi maskin, kun suuntaat ostoksille?

Mutta arvatkaa mitä alan nyt tehdä. Käytin osan lahjakortistani 12 euroa maksaneeseen Vidar-amppelisettiin, jonka sisuksista löytyy kaikki tarvittava makramee-amppelin tekemiseen. Tämäkin täydellinen DIY-lahjaidea näpertelijälle. Katsotaan, kuinka pian saan tekeleestäni teille kuvan Instagramiin. Nyt on aika virallisesti aloittaa joulunodotus.

iloinen joulukauppa tampere

Kaupalla otetut kuvat : Roosa Hanhilahti


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.