ARKIKUVA 45/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu isänpäivää edeltävänä lauantaina, 7. marraskuuta iltapäiväviiden jälkeen. Käsittämätöntä kuinka nopeasti pimeys syysiltaisin saapuukaan.

Missä kuva on otettu? En tiedä tarkalleen. Matkasimme iltahämärässä kohti kotia, ja sopivan levähdyspaikan osuessa kohdalle, pysäytimme auton ja tallensimme tuon upean auringonlaskun talteen.

Mitä kuva esittää? Käsittämättömän upeaa syysiltaa hetkenä, jolloin aurinko oli laskemassa unten maille.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin todella hymyileväisellä tuulella. Suuntasimme lauantaina roadtripille tervehtimään Matin vanhempia maalle, ja koranarajoituksia noudattaen, joimme turvalliset ja tunnelmalliset isänpäiväkahvit pihamaalla. Syysaurinko helli meitä ja masu täynnä anopin herkullista sieni- ja marjapiirakkaa, matka kohti kotia sujui joutuisasti. Oli niin ihanaa nähdä pitkästä aikaa. Kotimatkalla Matti onnistui upeasti tallentamaan taivaan hehkuvat sävyt talteen; jos joskus olet yrittänyt kuvata taivasta tai saada tallentumaan sen kaikki upeat sävyt oikeanlaisina muistikortille tiedät, että kyseessä ei ole helppo tehtävä. Olenkin niin ylpeä miekkosestani, joka on ottanut kuvaushommat hienosti haltuun.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.