ARKIKUVA 43/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

mulan mug

Milloin kuva on otettu? Lokakuisena sunnuntaina, 25.10., päivänä, jolloin kelloja siirrettiin kohti lähintä kesää. Ja sehän tarkoitti sitä, että tuo ihana sunnuntai tuntui tavallista pidemmältä.

Missä kuva on otettu? Siinä minä pötköttelen pörröisen viltin alla olohuoneessamme TV:n ääressä.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on paljon sydäntälämmittäviä asioita. Peiton alta vilkkuvat varpaat, joita lämmittää muoriltani saamat sukat. Yhdet kauneimmista ikinä! Kädessäni on Disneystore-joulutilaukseni aarre, Mulan-elokuvasta tuttu Mushu-muki, joka on niin valtava, että en edes jaksa kunnolla pidellä sitä. Nyt ymmärrän miksi sen hintaa oli alennettu niin paljon, eihän kukaan jaksa kerralla hörppiä näin valtavaa kupillista. Taustalla pyörii leffa, sekin Disneyä toki.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Yritin sinnitellä mahdollisimman pitkään ilman Disney+’n tilaamista, mutta yritykseni epäonnistui ja klikkailin tilauksen miltei heti lanseerauksen jälkeen sisään. Sen lisäksi, että valikoimasta löytyvät ne kaikki oman lapsuuteni klassikot, olen aivan hurahtanut kanavan dokumentteihin ja mikä ihaninta, kaikkiin niihin uutuuksiin, joita valikoimaan putkahtelee. Juuri ennen kuvan ottamista mailiini saapui viesti, jossa kerrottiin, että Onward (suom. Eteenpäin) olisi jo katsottavissa. Niinpä vietin sunnuntai-iltapäivää veljeskaksikon ja tämän koskettavan animaation parissa. Oli muuten yksi parhaista uusimmista animaatioista, joita olen hetkeen nähnyt. Lämmin suositus. Pari nenäliinaa kannattaa varata kyllä matkaan. Minä ja Mushu odotamme innolla jo myös Mulanin ensi-iltaa..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.