LOKAKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: VAALEANPUNAINEN LEOPARDI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

flea secondhandflea secondhand

Valloitin tällä viikolla vuoren, jolle kipuamista olen suunnitellut jo vuoden verran; siivosin vaatekaappini sukkalaatikkoa myöten. En ymmärrä, miksi tämä on kotitöistä itselleni se ehdottomasti ylitsepääsemättömin ja sen toteuttaminen tuottaa välittömästi tuskanhikeä otsalle. Nyt otin kuitenkin härkää sarvista. Vedin hyllyllisen vaatteita kerrallaan lattialle ja rupesin hommiin. Asetin lattialle valmiiksi kassit UFF-tavaroita, kirppistavaroita ja eteenpäin siskolleni ja äidilleni suuntaavia tavaroita varten ja kävin kunkin vaatekappaleen ajatuksella läpi. Muutaman kuvasin myös saman tien Zadaan valikoimaan, ison kassillisen säästin myös Miela Prelovediin, jossa minulla on myyntiviikko marraskuussa. Koko urakka vei miltei viisi tuntia, mutta kylläpäs se kannatti. Löysin muun muassa vuoden kadoksissa olleet ulkoiluhousuni ja valtavan kasan sukkia, joiden kuvittelin jo aikoja sitten kadottaneen parinsa.

Vaatekaappiin tuli lisätilaa, nyt tiedän, mitä siellä on ja mitä hankintoja esimerkiksi talveksi täytyy tehdä, ja ennen kaikkea mieli keveni, kun saan tämän projektin pois to do-listaltani. Johan se siellä vuoden keikkuikin.

flea verkkokauppa

Tein lokakuun aikana äärimmäisen vähän mitään hankintoja. Vallitsevan tilanteen vuoksi en ole viettänyt aikaa ostoskeskuksissa turhaan pyörien ja olen onnistunut pysymään poissa myös verkkokauppojen valikoimien äärestä. Säästökuurini tulevaa hammasleikkausta varten on siis ollut äärimmäisen onnistunut! 

Instagramissa törmäsin kuitenkin uuteen ja hurmaavaan secondhand-tuotteita myyvään verkkokauppaan, jonka valikoimaan kävin tutustumassa. Tiedättehän minut, kirppisaarteiden metsästys on lempparipuuhaani! Flea Second Hand’ille on avautumassa myös kivijalkamyymälä, mutta toistaiseksi tuotteita myydään verkkokaupan kautta. Iskin silmäni välittömästi Bershkan vaaleanpunaisen hattaraiseen leopardineuleeseen ja se oli menoa sitten. Tilaukseni oli perillä jo seuraavana päivänä ja sitä seuraavana päivänä uppouduinkin jo tämän aarteen sisuksiin. Paita on äärimmäisen hyväkuntoinen (pinta on pörröinen, siksi kuvissa voi näyttää hieman nukkaiselta), brändi sellainen, jota on vaikea Suomesta metsästää, ja mikä parasta, hienoa bongata jälleen uusi kirppistuttavuus.

Nyt tämä leopardi hiipii kohti lomapäivää nro 3. Shhh, ei puhuta vielä siitä, että loma on jo puolessä välissä. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.