MEIDÄN PERJANTAI-ILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Aivan liian harvoin tulee enää kirjoiteltua blogiin kuulumisia aivan reaaliajassa. Tarkoitin siis niitä sellaisia postauksia, joiden kuvat on otettu viisi minuuttia ennen postauksen kirjoittamista ja juuri niitä sellaisia postauksia, joissa ei välttämättä ole edes päätä eikä häntää. En toki edes tiedä kiinnostaako teitä kuulla kuinka esimerkiksi nyt vietämme perjantai-iltaamme, mutta inspiraation iskiessä hyvän hampurilaisaterian äärellä, en voinut vastustaa kiusausta napata läppäriä eteeni. Masu täynnä Naughty Brgria sormet suorastaan tanssahtelevat näppäimistöllä!

Meidän perjantaimme kuluu kotosalla, niin kuin tänä vuonna suurin osa perjantai-illoistamme. Matilla alkoi loma, joten päätimme juhlistaa sitä hakemalla take awaytä keskustasta ja tällä kertaa suuntasimme Naughtyyn, Nashville Fried Chicken-burgeria testataksemme (oli hyvää, erinomaista suorastaan!). Dinneri oli täydellinen päätös tälle hektiselle viikolle, ja seuraavaksi voikin sitten luvan kanssa laiskotella ja odotella koska BB24/7:n puolella polkaistaan bileet käyntiin. En myönnä olevani koukuttunut tähän kauteen, mutta onhan tämä nyt täydellistä taustamölyä kaksin vietetylle perjantai-illalle. Jes, bibikset!

Minua potkaisi myös onni tällä viikolla. Tulin tästä onnenpotkusta käsittämättömän onnelliseksi, sillä arpaonnetar ei juuri koskaan ole ollut puolellani. Instagramiini kilahti nimittäin alkuviikosta viesti, jossa kerrottiin minun voittaneen laatikollisen The Good Guys’ien kombuchaa, juuri sitä lemppariani, johon Iina minut kesällä koukutti. Voittoboksi saapui tänään perille, ja kilistelimme heti perjantain kunniaksi inkivääri- ja mansikkabasilikajuomilla. Hihii, ihanaa voittaa jotakin! 

Nyt, jalat kohti kattoa, kombucha käteen ja saunan lämpiämistä odotellessa onkin aikaa aloitella bileitä Big Brotherin kanssa. Viettäkäähän rentouttava ilta!

Ps. Avasin juuri pussillisen vaaleanpunaisia kaurasipsejä – vaaleanpunaisia, iik! <3

roosa nauha ruissipsit


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.