ARKIKUVA 40/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Nappasin pitkästä aikaa itsestäni selfien viime sunnuntaina, 4. lokakuuta, iltapäivällä.

Missä kuva on otettu? Omassa olkkarissamme. Ison ikkunan edessä, jotta selfievalo olisi parhaimmillaan. ;)

Mitä kuva esittää? It’s me! Olin juuri ennen kuvan ottamista saapunut kotiin sisareni luota ja hän taiteili kasvoilleni niin ihastuttavan silmämeikin, että halusin ikuistaa sen talteen, jotta osaisin tehdä vastaavan myöhemmin itselleni.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Onko mikään enemmän arjen luksusta kuin se, että pääsee toisen meikattavaksi? Pikkusiskoni Roosa on hurjan hyvä luomiväripalettien kanssa ja kultaisen ruskeasta ruskameikistä tuli niin hyvä, että vapaapäiväni kääntyi lopulta kuvauspäiväksi. En halunnut näin hyvän meikin ”menevän hukkaan”. Minulla tosin on sellainen tunne, että kun seuravaalla kerralla yritän tehdä tätä lookia itse itselleni, lopputulos ei välttämättä ole aivan samanlainen.. Noh, harjoitus tekee mestarin!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.