ISKÄN TAKKIKAAPILLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

vuorellinen_flanellitakki_loytotex_tampere


TAKKI LÖYTÖTEX   PUSERO AARRELABEL
HOUSUT BIANCANEVE    KENGÄT MICHAEL KORS


flanellitakkicheck overskirtshacket blogi

Jo on aikoihin eletty. Perun kaikki puheeni siitä, että isäni yllä useasti nähdyt vuorelliset flanellipaitatakit olisivat muka soveltuneet vain kesämökkikäyttöön tai marjametsälle. Olen saattanut joskus jopa teinivuosinani hihitellä niiden epätrendikkyydelle, hyi minua! En selvästikään ennen tätä syksyä ole ymmärtänyt kuinka kerta kaikkisen mukavasta ja järkevästä syksyasusteesta onkaan kyse. Kun nämä lapsuuteni mökkimaisemista ja muistoista tutut takit alkoivat tänä syksynä saapua sellaisten ketjumyymälöiden rekeille kuin esimerkiksi Zara, alkuhämmästelyjen jälkeen olin varma siitä, että juuri tuollainen kaapistani vielä puuttuu. En kehdannut isältäni kysyä josko voisin lainata hänen takkiaan, hän olisi todennäköisesti luullut minun vitsailevan historiani flanellipaitatakkien suhteen tuntien.

En kuitenkaan halunnut maksaa hankinnastani useampia kymppejä, ja halusin olla varma myös siitä, että saisin takin lämmikkeeksi vaikkapa maajussini matkaan peltotöihin, jos se ei omaan tyyliini lopulta istuisikaan. Siksi teinkin takkiostokseni Löytötexistä. Oversize-takki  (ostin takin koossa L) näyttää miltei samalta kuin ne ketjumyymälöiden näyteikkunassa olevat, eri värisinäkin niitä löytyi, mutta hintalapun hinta toi hymyn huulille, 16,95 euroa.

vuorellinen flanellipaita

Pukeuduin uuteen takkiini eilen ensimmäisen kerran ja olen melko varma siitä, että tätä tulleen näkemään ylläni jatkossakin. Kuinka mainio syystakki! Sen lisäksi, että takki tuntuu kuin lämpimältä halaukselta yllä, se tuo väriä syysasuihin ja herättää ainakin keskustelua siitä, että ”ovatko nuo nyt muka muodissa?”. En yleensä innostu uusista trendivirtauksista, saati tee hankintoja niiden mukaan, mutta tämä puserotakki on varmasti sellainen, joka kannattaa säilyttää vaatekaapissani pitkään.

Olisi pitänyt uskoa isääni jo parisenkymmentä vuotta sitten, hän surffasi selvästi jo tuolloin muodin aallonharjalla.

shacket blogiflanellipaitatakki


Posted in muoti and tagged by NOORA.