ARKIKUVA 36/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

essence make a wish, little fish

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu lomien loputtua ja arjen palattua kuvioihin, torstaiaamuna syyskuun 3. päivänä klo 07.09.

Missä kuva on otettu? Jälleen kerran tämä arkinen räpsäisy on napattu omassa kodissamme, kylppärissämme, aamuhetken aikana.

Mitä kuva esittää? Miltei jokainen aamuni näyttää tältä. Syön ensimmäiseksi herätessäni aamupuuron, mutta kylppäriin hipsin meikkailemaan kahvikuppi kädessäni. Arkimeikkini ovat nopeita ja luonnollisia, mutta päätin tallentaa kuvaan, mitä kaikkia purkkeja ja purnukoita käytössäni on juuri tällä hetkellä. Kun purkit laittaa riviin, sitä hämmästyy aina itsekin, kuinka moni luottotuote kasvoille päivän aikana päätykään. Tässä kuvassa on tosin esillä myös tämän hetkinen luottodödöni; vegaaninen, soodaton ja hypoallergeeninen, herkälle iholle täydellisesti sopiva (ja pitävä!) We Love the Planetin voidemainen deodorantti.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tulevaa päivää. Huomaan aamulla meikkaillessani käyväni tulevan päivän ohjelmaa läpi. Meikkihetkeni kestää kymmenisen minuuttia arkisin, ja tuona aikana kasvoilleni päätyy Laura Mercierin sävyttävä voide, The Body Shopin Coconut Bronze-sarjan puuteri, essencen 24ever ink lineria ja What the fake!-ripsaria, kulmäkynää ja meikinkiinnityssuihketta. Tuona aamuna testiin päätyivät myös essencen uutukaiset, valtava Heat of the Sand-hohdepuuteri ja merellisen Make a Wish, Little Fish-paletin luonnolliset sävyt. Valmis look oli toimistopäivääni täydellinen, vai mitä mieltä olette (klikkaa, ja näet valmiin lopputuloksen)?

[ Saatuja tuotteita: We Love the Planet-deodorantti, What the Fake!-ripsiväri ja TBS:n Coconut Bronze-puuteri. ]


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.