ELOKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: KIMPULLINEN UNIKKOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

mom_comfy_jeans_giantricotmom_comfy_jeans_giantricotmarimekko_kioski_unikko_nooranappila


FARKUT GINA TRICOT   TEKONAHKATAKKI ZARA
T-PAITA MARIMEKKO    LAUKKU H&M    TENNARIT WILSON


marimekko kioski unikko

Tänä vuonna on tapahtunut jotakin erikoista, jotakin sellaista, mitä en lainkaan osannut odottaa. Pääni on mennyt pyörälle unikoista. Sen lisäksi, että istutin keväällä kukkapenkkiin valtavasti unikonsiemeniä, innostuin punaisena hehkuvasta kukkamerestä niin, että hankin itselleni myös Marimekon Kioski-malliston punakuvioisen unikkopaidan. Tuo herkku löytyi alennusmyynneistä, ja olin onneni kukkuloilla, kun löysin edullisesti tuon upean klassikkoprintin vaatekaappiini. Paidasta tuli nopeasti käytetyin paitani, ja sen lisäksi, että printti hurmasi, myös t-paidan malli oli kuin minulle tehty, tarpeeksi rento mutta samalla oiva valinta myös toimistolookeihin.

Ostos osoittautui niin nappihankinnaksi, että lopulta jäi harmittamaan etten hankkinut samalla itselleni paitaa myös sinisellä printillä. Kuten jo arvaattekin tässä vaiheessa, hyvää kannatti odottaa.

marimekko_kioski_pieniunikkomom_comfy_jeans_giantricotmarimekko_kioski_unikko

Minua seuraa jostakin syystä aivan käsittämätön Zadaa-onni. Aivan käsittämätön. Toki selailen sovellusta ahkerasti, mutta jo niin kovin monesti, olen löytänyt sieltä juuri tismalleen sen mitä olen etsinyt. Ensin löytyi Kaikon kaunis mekko sitten Marimekon Pride-malliston t-paita. Molemmat sellaisia asioita, joita en koskaan kuvitellut löytäväni secondhandinä. Kun sinikuvioinen Unikko-paita jäi kaihertamaan mieleeni, näpyttelin sovellukseen hakusanaksi Marimekko ja siellä hän minua odotteli. Joku kertoi ostaneensa paidan, mutta todenneensa myöhemmin, ettei se ollutkaan niin hänen juttunsa. Minä nappasin paidan ostoskoriini välittömästi.

Siinä se nyt sitten on. Tätä kutsuisin kirppisonneksi.

unikko_marimekko_tpaitamom_comfy_jeans_giantricot


Posted in muoti and tagged by NOORA.