ARKIKUVA 35/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kesän viimeiset (?) nuotiomakkarat paistettiin porukalla viime viikon perjantaina, 28. elokuuta iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Tuntuu siltä, että toistan itseäni, mutta tämäkin kuva (kuten niin moni muukin tänä kesänä) on otettu pikkusiskoni perheen uuden kodin pihassa, nuotiopaikan ääressä.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on joukko innokkaita makkaranpaistajia. Pikku-M hoputtaa isäänsä laittamaan makkaraa nopeammin paistumaan, kummisetä Matilla alkaa hymystä päätellen pian olemaan illallinen valmista.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuvahan on täynnä ihanuutta, mutta ilmassa oli hitunen haikeutta; perjantaina tuntui siltä, että elimme kesän viimeisiä hetkiä ja jäähyväiset kesälle olivat aivan nurkan takana. Edessä oli kuitenkin vielä aivan huiman jännittävä viikonloppu, sillä lauantaina juhlimme serkkuni polttareita. Itse asiassa juuri sen vuoksi olimme kokoontuneet porukalla viettämään perjantai-iltaa; sillä välin, kun pojat ja pikkumimmi paistoivat makkaraa, minä ja siskoni teimme koristeluja valmiiksi juhlaa varten.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.