VIIKON LÄMPIMIN HALAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

yo zen halausyo zen halausyozen halaus

Minulla ja pääministeri Sanna Marinilla on jotakin yhteistä. Ainakin mitä tulee vaatekaappiemme sisältöön. Molempien kaapista löytyy nimittäin tämä valtavan herttainen ja hurmaava YO ZEN-paitamekko. Halaus nimeltään. Tai niin minä ainakin Instagramista olin bongaavinani. On ollut ilo nähdä Marinin päällä niin paljon upeaa suomimuotia, eikä ollut kaukana etten hänen inspiroimanaan hankkinut myös Voguessakin hänen yllään nähtyä Uhana Designin mustaa mekkoa. Mekko oli jo ostoskorissa kunnes tajusin omistavani ihan tarpeeksi monta mustaa mekkoa.

Sain oman Halaukseni Designkavereilta ja YO ZEN’ilta jo keväällä ja se on ollut kovassa käytössä. Tässä vaaleanpunaisessa unelmassa parasta on nimittäin se, että se toimii toki täydellisesti mekkona, mutta halutessaan sitä voi käyttää myös ikään kuin takkina. Itse puin Halauksen alle mustat leggarit ja mustan topin ja tein lookista rennon kiskaisemalla jalkaan lenkkarit. Yksi kesän lempparilookeistani, ehdottomasti. Printti nostaa hymyn huulille, ja herättää jopa ohikulkijoiden mielenkiinnon; viimeksi ruokakaupan kassajonossa kysyi takanani seisonut nainen minkä brändin valikoimasta tälläinen unelmapusero löytyykään.

yo zen mekko sanna marinyozen mekko sanna marin

Halaus tulee lämmittämään sydäntäni taas pian ahkerammin, kun kesäloma lähenee loppuaan ja toimistoasuksi täytyy keksiä muutakin kuin farkut ja t-paita. Pukeutumisen helppous on ehdottomasti yksi kesän parhaista puolista, mutta samalla kaipaan jo kovasti vaatekaappini syysosastoa, kauluspaitoja, neuleita, leggareita ja muorin kutomia villasukkia. Toimistoasujenikin haluan kuitenkin olevan näköisiäni, juuri siksi tätä vaaleanpunaista kauluspaitaakin niin rakastan. Valkoista kauluspaitaa kun minun ylläni ei kovin montaa kertaa ole nähty.

Nyt kauluspaita vaihtuu kuitenkin vielä iltalenkkilookiin, kun suuntaan pururadalle. Yritän kerätä varastoon näitä kesäisiä lenkkejä ja suunnata kävelylle aina, kun energiaa suinkin riittää. Kauhulla jo odotan niitä pimeitä iltoja, kun töiden jälkeen yrittää syksyllä vielä itseään patistella lenkille. Hui, ei puhuta vielä siitä. Nyt auringonlaskusta nauttimaan. Halauksia! <3


PUSERO YO ZEN  /*saatu  TOPPI ZARA
LEGGARIT BIANCANEVE  TENNARIT SOWHAT


yo zen sanna marin mekko


Posted in muoti and tagged by NOORA.