YKSIN KESÄLOMALLA – MITÄ SUUNNITELMIA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

nosh mekkotallipiha tamperenosh mekko helmi


LAUKKU SALMIAK STUDIO /*saatu    TENNARIT WILSON     MEKKO NOSH /*saatu


.. haaaaaukotus.

Oikein hyvää huomenta täältä muumilakanoiden uumenista. Kyllä, kesälomalainen täällä hei! Toinen kesälomapätkäni alkoi tänään ja edessä on pariviikkoinen ilman suunnitelmia. Kuulostaa kutkuttavan ihanalta. Vietän tätä kesälomaa ”yksin”, sillä Matin loput lomat kuluvat syksymmällä peltotöissä ja aluksi ajatus yksinään vietetystä kesälomasta tuntui vähän ankealta – mitä ihmettä keksisin? Nyt täällä sängyn pohjalla köllötellessä ja konetta näpytellessä fiilis on kuitenkin jo aivan toinen, juuri tällaista kesälomaa olen varmaankin eniten kaivannut.

Kotona riittää paljon tekemistä ja toivon nimenomaan, että sellaisiakin tylsistymisen hetkiä seuraavan parin viikon aikana tulee eteen, jolloin _joudun_ vain kökkimään neljän seinän sisällä. Lupaan itselleni heittäytyä siinä vaiheessa pötköttelemään sohvalle kirjan kanssa. Odotan hetkiä, jolloin voin unohtua tekemään jotakin ilman kellon tuijottelua ja niitä hetkiä, kun vihdoin voin tokaista esimerkiksi ”jes, vaatekaappi siivottu!”. Hämmästyn tosin todella, jos lomani aikana vihdoin saan tuon ikuisuusprojektini hoidettua.

Lukiessani nyt omaa tekstiäni huomaan, että suunnitelmia taitaakin olla varastossa yksi jos toinenkin. Nyt on kuitenkin heräiltävä odottamaan hammaskirurgin soittoa, kyllä, on tullut aika poistaa toinen kiukutteleva viisaudenhammas. Salaa tosin toivon, että aikoja ei olisi seuraavalle kahdelle viikolle, vaan homma siirtyisi myöhemmälle syksylle. Sosekeittoja en nimittäin suunnitellut keitteleväni lomani aikana.

Pitäkäähän mainio maanantai – yritetään nauttia jokaisesta jäljellä olevasta kesähetkestä!

Ps.Jos kesäolo on hakusessa, suosittelen ottamaan suunnaksi Tallipihan. Tallipihan miljöö on yksi Tampereen kauneimmista ja mikäli herkkuhammasta kolottaa, Suklaapuoti on vastaus ongelmaasi. ;)

tallipiha tamperetallipiha tamperenosh naiset


Posted in muoti and tagged by NOORA.