ÄÄNESTÄ ASUSUOSIKKIASI : VOITA VALITSEMASI YLLÄRI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Heinäkuu oli secondhand-löytöjen kulta-aikaa. Heinäkuu oli värikästä pukeutumista, kukkamekkoja ja rekiltä vihdoin käyttöön päässeitä juhlalookeja. Heinäkuu oli kotimaista designia, kestosuosikkeja ja alennusmyyntilöytöjä. Heinäkuu oli lemppariasuja ja klassikkoja. Ennen kaikkea kesän keskimmäinen kuukausi oli asukuvien kuukausi – niitä nähtiin blogissani paljon!

Nyt on sinun vuorosi kertoa kommenttiboksissa, mikä heinäkuun lookeista sytytti eniten.

HEINÄKUUN KALENTERIMERKINTÖJÄ
KESÄN ENSIMMÄISET JUHLAT
KESÄKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: VOI VIMMA, LÖYSIN SUT!
ASIOITA, JOITA HALUAN TEHDÄ ENNEN KUIN TÄYTÄN 33
HEINÄKUUN PARAS SECONDHAND-LÖYTÖ: ASU, JOKA SÄIKÄYTTI!
HEINÄKUUN SANKARITTAREN SYNTYMÄPÄIVÄKUVAT
KUN TÄYDELLINEN MUSTA HUPPARI VIHDOIN LÖYTYI
HUONO LOMAILIJA?
BLOGIONNEA

Pääset tutustumaan tarkemmin kuhunkin asukokonaisuuteen yllä olevia linkkejä klikkaamalla.

Äänestäneiden kesken arvon kolme alla olevaa kosmetiikkapalkintoa eteenpäin. Kerrothan siis kommentissasi, minkä paketeista (1, 2 vai 3) haluaisit itsellesi voiton osuessa kohdalle. Ensimmäinen tuotepalkinto sisältää Skincity.fi’n brändin, MAKETHEMAKE’n tuotteita, toinen setti sisältää lemppareitani luonnonkosmetiikkamerkki Boho Green Make-up’in valikoimasta ja kolmannella setillä taiot upeaa kesänhehkua kasvoille Wet’n Wildin tuotteilla. Minkä seteistä sinä valitset jos onnetar istuu olkapäälläsi?

Palkinnot arvotaan sunnuntaina 16.8.2020 klo 21.00.

/ Osa palkintona olevista tuotteista saatu PR-toimistoilta.


Posted in muoti and tagged by NOORA.