ARKIKUVA 31/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

mehiläinen koronatesti

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu kesälomallamme, keskiviikkona 29.7.2020.

Missä kuva on otettu? Koska koronatestin tulosta tulee tietysti odottaa kotikaranteenissa, kuvakin on luonnollisesti otettu omassa kodissa neljän seinän sisällä.

Mitä kuva esittää? Helpotuksen huokausta.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kesälomamme koki pienen kolhun, kun Matille iski yhtäkkiä allerginen nuha. Näin käy joka vuosi allergioiden vuoksi, mutta tänä vuonna pienetkin flunssaan viittaavat oireet on tullut otettua äärimmäisen vakavasti. Kuten asiaan kuuluu, Matti otti yhteyttä Mehiläisen lääkäriin Etäklinikan kautta, ja lääkäri ohjeisti hänet välittömästi koronatestiin, vaikka nuhan lisäksi muita oireita hänellä ei ollut lainkaan. Matti sai testiajan samalle päivälle. Kokemus ei hänen mukaansa ollut niin hurja, mitä hän kuvitteli etukäteen.Toki testin ottaminen tuntui epämiellyttävältä etenkin kovan nuhan takia, mutta kipua se ei ollut kuulemma aiheuttanut ja oli ohi hetkessä. Testipaikalta Matti ajeli suoraan kotiin ja kuuliaisesti ohjeita noudattaen, linnoittauduimme neljän seinän sisään odottamaan testitulosta.

Kuten osasimme odottaa, testitulos oli negatiivinen, mutta koko prosessi oli konkreettinen muistutus siitä, että elämme edelleen keskellä pandemiaa. Toki harmitti viettää reilu vuorokausi kotosalla kesälomalla testitulosta odotellen, mutta parempi ottaa varman päälle, kuin kuljeskella nuhasta välittämättä ympäriinsä. Ikinä ei voi tietää. Pidetään toisistamme huolta.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.