ARKIKUVA 27/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä kesäkuva on otettu sateen tauotessa heinäkuun ensimmäisenä lauantaina puolenpäivän aikaan.

Missä kuva on otettu? Ainakin moni tamperelainen valokuvaaja ja bloggaaja tunnistaa paikan – vai mitä? Hatanpään Arboretum on yksi omista suosikkikuvauslokaatioistani, ja etenkin tähän aikaa vuodesta, ruusupuutarhan kauneutta kannattaa ehdottomasti käydä ihailemassa vaikka kamera ei kaulassa roikkuisikaan.

Mitä kuva esittää? Ilman kuvassa näkyvää tyyppiä, tätä blogia ei todennäköisesti olisi. Tai ainakaan näitä asukuvia ei olisi. Matista on vuosien varrella muovautunut aivan järisyttävän hyvää materiaalia kuvaava valokuvaaja, ja vuosien aikana hän onkin käyttänyt paljon omaa aikaansa auttaakseen minua luomaan blogisisältöä. Kuten näkyy, hän ei siis ole suinkaan kosimassa minua toinen polvi maassa, vaan tottunein ottein käsittelee Olympustani.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Ihan jok’ikinen kerta, kun Matti auttaa minua asukuvien taltioimisessa, olen hänelle sydänjuuriani myöten kiitollinen. Samalla tunnen hitusen ylpeyttä siitä, että olen saanut siirrettyä häneen vuosien varrella kartuttamiani kuvausoppeja. Tämän viikon arkikuva on siis ensi viikolla koittavien blogin 10 v.-synttärien kunniaksi omistettu luottokuvaajalleni.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.