SOPIVASTI MUUMIA – BONGAATKO MEKOSTANI PIKKU MYYN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

ivana helsinki muumi mekkoivana helsinki muumi mekkoivana helsinki muumi mekkoivana helsinki muumi mekko


NEULETAKKI MONKI   MEKKO IVANA HELSINKI
LAUKKU SALMIAK STUDIO | *saatu  TENNARIT SO WHAT


ivana helsinki muumi mekko

Näetkös? Siellä hän on. Piilossa kukkaniityn keskellä kankaan printillä. Itse asiassa heitä on useampia. Pikky Myy vauhdikkaine siskoineen varmaankin. Jos oikein tarkkaan katsot, huomaat pian, että kesämekkoni on kuorrutettu Pikku Myyn ilkikurisuudella ja veikeillä hymyillä. Juuri siksi tästä mekosta niin kovasti pidänkin, se on sopivasti muumimainen.

Samalla se on täydellisen pituinen ja näköinen kesämekko garderobiini. Ei hiosta, ei kiristä, kulkee kesämenojen matkassa. Onneksi juuri tämä taivaansininen mekko roikkui vielä Designtorin rekillä viime syksynä, sillä en olisi osannut muuten edes kaivata sitä vaatekaappiini. Ivana Helsingin Moomin Collection on jo vuosikausien ajan saanut sydämeni pamppailemaan extrainnokkaasti, mutta harvinaisuuksia löytää enää aniharvoin. Siksi olenkin pitänyt nyt haukan lailla vahtia Ivana Helsingin instafeedissä, jossa myydään vintagemekkoja storyjen puolella. Oi millaisia herkkuja siellä onkaan jo vilahtanut! Kuulin myös, että Ivanan kesäkaupat ovat avautuneet ympäri Suomen – täällä Tampereella löydät putiikin Seelestä, Aleksis Kiven kadulta. Sanomattakin on selvää, että minä ja muumimekkoni suuntaamme sinne pikimmiten.

Ja voi mikä kesämekkokesä tämä on toistaiseksi ollutkaan! Vaatekaappini mekkoaarteet ovat päässeet ulkoilemaan jo niin useasti, että epäilen farkkujeni ja neuleitteni olevan niille mustasukkaisia. Ei hätää, teidänkin vuoronne tulee vielä.

Kesämekkojen helmoja hulmuttavaa päivää! Bongasitko Myyn?

ivana helsinki muumi mekkoivana helsinki muumi mekko


Posted in muoti and tagged by NOORA.