ARKIKUVA 22/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

kesakukat istutus

Milloin kuva on otettu? Tämä kesäkuva on otettu toukokuun viimeisenä perjantaina, 29. päivänä iltakuuden aikaan.

Missä kuva on otettu? Oman kodin puutarhassa.

Mitä kuva esittää? Palasin juuri kotiin rautakauppareissulta. Ostoskassissani oli tämän vuoden kesäkukat sekä luonnollisestikin pinkit puutarhahanskat, sillä milläpä muillakaan sitä voisi kesäkukkia kasvattaa.. En malttanut vastustaa kiusausta napata kukkasista ennen niiden istuttamista valokuvaa, sillä marjapuuron väriset petuniat ja hurmaavan oranssit samettikukat muodostivat rinnakkain upean värikombon.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Viikonloput ovat vihdoin alkaneet tuntuakin viikonlopuilta (syytän tästä kesää), joten perjantaina fiilis oli katossa ja ihanan rauhallinen ilta edessä. Matti suuntasi golfaamaan ja jätti minut omaan rauhaani istuttelemaan kukkia. Laitoin kuulokkeet korvilleni, Nonsense-podin vauvajaksot pyörimään ja puuhastelin parisen tuntia meidän pienessä, mutta oi-niin-kovin-kotoisassa puutarhassa. Ja mikä parasta, samalla tuli kukat istutettua.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.