ARKIKUVA 21/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

olkihattu

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu päivänä, jolloin kesä tuntui viimein saapuneen.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu oman kodin terassilla lauantai-iltapäivän kääntyessä jo illan puolelle.

Mitä kuva esittää? Tämä ei ole kuva satumaisen ihanasta hellehatustani (täältä voit kurkata kuinka ihanasti se sopii kesäasuun), vaan hyvästä fiiliksestä, joka on noussut korkeuksiin ystävien kanssa vietetyn päivän jälkeen.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten eiliseen postaukseeni jo raapustelinkin, kuluneena viikonloppuna elämä tuntui edes hetkittäin normaalilta, ja päivien aikana tankkasinkin energiaa talteen koko loppukevättä varten. Taas jaksaa. Vietimme tosiaan aurinkoisen päivän ystävien kanssa grillaillen ja juuri tätä kuvaa ottaessani sain puhelimeeni viestin, josko haluaisin tulla vielä iltasella tapaamaan sukumme tuoreinta tulokasta. Hattu päähän ja menoksi!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.