VIIKONLOPPU, JOLLOIN ELÄMÄ TUNTUI TAAS HETKEN NORMAALILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tuntuipa oudolta jättää takki naulakkoon, kun viikonloppuna sulki kodin ulko-oven ja lähti nauttimaan vuoden ensimmäisistä kesäpäivistä. Sillä niitähän nuo kuluneet päivät olivat, kesäisiä. Aurinko paahtoi suorastaan hellepäivän tavoin lauantaina ja vielä eilinen iltalenkkikin muistutteli kuulaana saapuvasta kesästä. Joka kevät nämä ensimmäiset lämpimät päivät tuntuvat niin kovin spesiaaleilta, mutta tänä vuonna niissä oli jotenkin aivan erilainen tuntu. Lämpö toi mukanaan onnellisen olon ja varmuuden siitä, että kyllä tämä tästä. Pikkuhiljaa.

Viikonlopun aikana otettiin myös ensimmäisiä varovaisia askeleita kohti normaalimpaa elämää. Saimme rakkaat ystävät kylään lauantaina grillailemaan terassillemme ja miten ihanaa olikaan nähdä pientä kummityttöämme siskoineen, jotka ovat koronakevään aikana kasvaneet hurjasti. Olemme tottuneet näkemään ystäväperhettä normaalitilanteessa viikoittain, ja tuona ihanana lauantaina saimme rauhassa vaihdettua kerralla kevään kuulumisia oikein ajan kanssa. Joko uskaltaisia ääneen toivoa, että kesän aikana tällaisia päiviä voisi viettää useampiakin ystäväporukalla?


PUSERO LINDEX  HOUSUT MAKIA  VYÖLAUKKU SALMIAK STUDIO /*SAATU  TENNARIT VAMSKO  KORVAKORUT MONKI


Viikonloppuna pääsin tapaamaan myös ensimmäistä kertaa rakkaan serkkuni keväällä maailmaan saapunutta esikoista, häntä, jolle kevättalvella neuloin tämän peiton lahjaksi. Suloista pikkuherraa katsellessani, hetki pysähtyi, ja taas oli niin kovin onnellinen olo. On ollut välillä suorastaan raastavaa ajatella, että meidänkin tiiviiseen perhepiiriimme on syntynyt kevään aikana peräti kaksi uutta pienokaista, ja kumpaankaan emme ole vielä päässeet tutustumaan. Joko tässä uskaltaisi alkaa toivoa, että pian tämäkin on mahdollista?

Olemme noudattaneet ohjeita hyvin kuuliaisesti, ja niin aiomme jatkossakin toimia. Tilanne ei muutu hetkessä, mutta tuntuu huojentavalta, että askel kohti normaalimpaa elämää on sallitumpaa ottaa. Varovaisesti, turvallisuudesta huolehtien. Viime viikonlopun ansiosta energiaa on ladattu kroppa täyteen. Tästä on helpompi jatkaa.

Mutta. Maltti on valttia. Voidaan hyvin.


Posted in muoti and tagged by NOORA.