ARKIKUVA 20/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu torstaiaamuna 14. toukokuuta aamuvarhaisella klo 6:30.

Missä kuva on otettu? Heräilin aurinkoiseen torstaiaamuun vanhempieni luona, omassa vanhassa huoneessani.

Mitä kuva esittää? Hyvää huomenta! Kuinka usein sitä saakaan herätä niin, että löytää yöpöydältään lapun, jossa kehotetaan syömään aamupalaksi vohveleita. Näin taitaa käydä vain silloin, kun herää aamuvirkun äidin kanssa samassa osoitteessa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olipa virkistävää käydä välillä yökylässä! Matti on siis toiselta ammatiltaan maanviljelijä, mikä taas tarkoittaa sitä, että viljatilallisen avovaimona vietän keväisin ja syksyisin paljon aikaa myös yksikseni Matin paiskiessa pellolla hommia. Tuolloin vietänkin monesti aikaa perheeni kanssa ja kuinka ihanaa olikaan keskiviikkoiltana nukahtaa vanhaan omaan sänkyyn. Ja hei, ne vohvelit, ihan best!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.