PALA KAKKUA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

valkoinen puu tamperevalkoinen puu tamperevalkoinen puu tampere

Ystäväni hehkutti jo tovi sitten tätä minulle entuudestaan tuntematonta, Kauhajoella ja Seinäjoella sijaitsevaa kahvilaa, ja kun viimein kuulin samaisen kahvilan avanneen ovensa täällä Tampereella, Keskustorilla aivan Friends & Burgersin vieressä, päätin käydä visiitillä. Sen kunniaksi, että maajussini sai peltotyönsä tehtyä ja saapui loppuviikosta jo kotiin, kävimme hakemassa Valkoisesta Puusta todellisen herkkubuffetin kotiin nautiskeltavaksi.

Ja voih, olen sanaton, en tiennyt, että näin suussasulavaa suklaakakkua on edes olemassa. 

valkoinen puu tamperevalkoinen puu tamperevalkoinen puu

Kakkuvitriinin edessä olisi saanut kulumaan aikaa tovin jos toisenkin valintaa tehdessään, mutta lopulta päätimme ostaa kotiin palasen Salaisen Puutarhan Suklaakakkua, porkkanakakkua ja yhden cupcaken. Palaset olivat niin suuria, että niistä riitti helposti jaettavaksi kahden kesken ja näin pääsimme maistamaan useampia makuja. Ja vaikka itse sanonkin, teimme aivan loistavia valintoja.

Salaisen Puutarhan Suklaakakun olen kuullut olevan Valkoisen Puun kestosuosikkeja, enkä ihmettele lainkaan. Se todellakin oli suk-lai-nen pala kakkua, ja mukana saamamme kermavaahto viimeisteli kokonaisuuden yhdeksi elämäni parhaista jälkiruuista. Porkkanakakku ei tosin hävinnyt suklaakakulle lainkaan. Se oli kuohkeaa, maistuvaa ja raikasta, tätä kakkua olisin mielelläni mussutellut vielä toisenkin palasen kahvin kanssa. Cupcake oli kaikessa kauneudessaan miltei liian herkullinen syötäväksi, mutta toki sekin jaettiin veitsellä puoliksi ja Matti nosti tämän herkun koko valikoimamme parhaaksi jälkkäriksi.

Valkoinen Puu,
Aleksis Kiven katu 24,
33200 Tampere

Nyt ymmärrän täysin, miksi ystäväni tätä paikkaa hehkutti. Olisipa aamukahvin kaverina juuri nyt pala suklaakakkua kermavaahdolla ja mieluusti ystävä seurana pöydän toisella puolella. <3

valkoinen puu


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.