ARKIKUVA 18/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Päivänä, jolloin heitettiin hyvästit huhtikuulle ja toivotettiin toukokuu tervetulleeksi, 30.4.2020 iltaseitsemän aikaan.

Missä kuva on otettu? Siinä samaisessa kohtaa, jossa olen viettänyt viime aikoina aivan valtavan paljon aikaa, olohuoneen sohvalla.

Mitä kuva esittää? Jalat on nostettu kohti kattoa, toki ne on ensin verhottu muorini tekemiin maailman värikkäimpiin villasukkiin, jotka löysin eräänä kauniina päivänä yllärinä postilaatikostani (♥). Taustalla olevasta heliumpallosta voikin näppärästi päätellä, että kuvassa on juuri alkamassa rento ja leppoisa kotivappu.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olin levollisin ja hyvillä mielin. Masussa köllötteli juuri herkullinen vappuateria, edessä oli mukava ilta yhdessä Matin kanssa. Suunnitelmissa oli katsoa Youtuben kautta Tampereen Työväen Teatterin tuttua musikaalia livenä näyttelijöiden lukemana. Erilainen ja kaikin tavoin uniikki keväänjuhla oli alkamassa ja tällä kertaa se vietettäisiin kotona kahdestaan. Eikä ajatus tuntunut ollenkaan hassummalta.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.