AJATUKSISSANI JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Mielen päällä juuri nyt..

”Käsittämätöntä, taloutemme kolmannessa peikonlehdessä on uusi lehti. Uusi lehti! Kiitos lukuisista kasvatusvinkeistänne Instagram-kuvaani — kenties, kenties osaan pitää tämän nyt paremmin hengissä!”

”Kauppakassipalvelu – miksi emme ole testanneet tätä aiemmin! Haluan välttää kaupassakäymistä viimeiseen asti, joten testikertamme osoitti, että tällä menetelmällä jääkaapin voisi täyttää toistekin. Huomasin myös viikoittaisten ruokaostosten hinnan pysyvän alhaisempana, kun napsin tuotteita netissä ostoskoriin ja vältän kaikki heräteostokset.”

”On se aika vuodesta, kun osa aamulenkkeilijöistä tulee vastaan toppatakissa, osa shortseissa. Hämmentävää. Kuinka tuonne nyt oikein pitäisi pukeutua!”


ASU AARRELABEL /*saatu


”Täydellinen keskiviikko järjestää Instagramissa (@nooranappila) ihana arvonta!”

”Rakastan näitä Aarrelabelin housuja! Näistä housuista kirjoittamani postaus oli viime vuoden luetuin postaus, enkä ihmettele yhtään. Vaatekaapissa ei ole koskaan liikaa siistejä mutta rentoja pöksyjä.”

”Tuntuipa elämä hetken ihanan normaalilta, kun kävin kauniina kevätiltana turvallisen välimatkan päässä tekemässä pienet kuvaukset. Ah, olen kaivannut sinua Olympukseni!”

”Pakastepizzapohjia pitäisi aina löytyä pakastimesta; kuinka kätevää onkaan koota itselleen lounaaksi pizza jääkaapin jämistä!”

”Toukokuu. Saavut jo ensi viikolla. Tervetuloa, sinua on odotettu!

Kerrohan, mitä on sinun ajatuksissasi juuri nyt.


Posted in muoti and tagged by NOORA.