SUUNNITELMAT SUNNUNTAILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI NOISY MAY  HUPPARI ZARA
FARKUT MONKI   KENGÄT PALMROTH ORIGINAL /*saatu


Hyvää huomenta ihana aurinkoinen sunnuntaiaamu! Tv:ssä pauhaavat taustalla Muumit, kahvikupissa höyryää kupillinen lempparikahvia ja puurokin maistuu paremmalta kuin pitkiin aikoihin. Eilinen sporttailupäivä taisi tehdä todella hyvää, kroppa ei nimittäin tunnu tänä aamuna kiukuttelevan niin paljon kuin tavallisesti. Hulavanne-hyppynaru-kuntopyöräkuuri siis jatkukoon. Kun tarpeeksi käyttää mielikuvitusta, onneksi kotioloistakin liikuntamahdollisuuksia löytyy ja etenkin Matti toimii äärimmäisen kekseliäänä personal trainerina. Edelleenkään en ole saanut häntä innostettua zumbaamaan Youtubesta löytämieni videoiden parissa, mutta muuten olen saanut hänestä mainion treenikaverin. Tänään päätin kylläkin lähteä heti aamusta ulkoilemaan ja bongailemaan lähistöltä keväänmerkkejä. Siitepölyallergikkona olen vähän vältellyt viime aikoina kävelylenkkejä, mutta tänään täytyy päästä jo pururadalle.

Saatoin tosin eilisen aikana koukuttua myös pitkästä aikaa Netflix-sarjaan, kun aloin vahdata ex tempore-fiiliksellä sarjaa nimeltä Stranger. Vaikka ensimmäiset kaksi jaksoa olin aivan pihalla siitä, mistä hommasta on kyse, huomasin hetken päästä katselleeni sarjaa neljä jaksoa putkeen ja veikkaan tänään ahmivani sarjan loppuun. Toisaalta tämän parempaa sunnuntaipäivän komboa on vaikea hakea, ensin urheilua sitten sarjamaraton.

Vaikka urheilu- ja kotivaatteet ovatkin nyt viime aikoina olleet kovassa käytössä, toimistoviikon aikana ehdin vetää pitkästä aikaa farkutkin jalkaan. Odotan jo malttamattomana, että saan käyttöön vaatekaappini kauniit kevätmekot ja -kengät, mutta toistaiseksi nämä eipäs juupas-lumikelit ovat tuottaneet hieman haasteita. Mutta kuinka kutkuttelevan ihana ajatus onkaan, että parin viikon päästä kalenteri kääntyy jo toukokuulle ja voimme toden teolla alkaa odottaa kesää. Vaikka elämä keskittyisikin vielä pitkään oman kodin seinien sisäpuolelle, ei se estä onneksi mekkoihin pukeutumista. Odottakaahan vain ihanat Ivana Helsinki-mekkoni, pian pääsettte taas käyttöön! 

Mutta nyt vielä toinen kuppi kahvia ja kohti sunnuntaita. Mitä suunnitelmia sinulla tälle päivälle on?

Lopuksi haluan myös muistutella teitä aiemmin kaupallisessa yhteistyössä jakamastani alekoodista Palmrothin verkkokauppaan, joka on käytössä vielä tämän päivän ajan. Saat nimittäin koodilla Noora -20% alennusta Palmrothin verkkokaupan tuotteista, myös alennetuista. Näissä kuvissa näkyvät Oxford-lakerikengät löydät täältä!


Posted in muoti and tagged by NOORA.