MUN AAMUNI : REAALIAIKAISET LAUANTAIAAMUKUULUMISET

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hyvää huomenta! Tällainen oli minun aamuni.

07:36 Matti hääräilee keittiössä ja on pian valmiina lähtemään töihin. Maajussiani kutsuvat taas metsätyöt toisella paikkakunnalla ja olen onnesta sykkyränä, kun aamukahvi on valmiiksi keitettynä hipsiessäni keittiöön. Kaadan kahvin kuppiin ja laitan Kardashianit pyörimään taustalle. Suunnitelmissa on viettää rento ja pitkä aamu, mutta huomaan olevani energisempi kuin pitkiin aikoihin.

08:58 Sohvanpohjalla köllöttely alkaa riittää ja päätän vaihtaa treenikuteet päälle – monesti siinä vaiheessa, kun heittää kivat sporttivaatteet ylle, liikuntamotivaatiokin nousee! Päätän hypätä kuntopyörän selkään ja polkea viitisentoista kilometriä Youtube-videoita katsellen. Samalla saan idiksen tehdä aamustani pitkästä aikaa reaaliaikaisesti blogiin postauksen. Ja samassa tajuan, että kuva aamukahvista jäi ottamatta. Mikä se sellainen aamupostaus on, jossa ei ole aamukahvikupposesta kuvaa?! ;)

09:50 Pyöräily alkaa jo puuduttaa ja päätän vaihtaa lajia. Hulavanteilen kymmenisen minuuttia, pompin hyppynarulla sata hyppyä ja rullailen paikkoja kuntoon pilatesrullalla. Hulavanteilu on niin hauskaa – taidot ovat säilyneet lapsuudesta ja hulailla jaksaisi vaikka kuinka ja kauan! Käsittämätöntä on tosin se, kuinka kipeäksi kyljet tästä touhusta tulevatkaan.

10:10 Ennen suihkua päätän valmistella lounastarpeet kuntoon. Tänään ruokana maanmainiota nakkikeittoa. Nakit leikkuulaudalle ja hommiin!

10:20 Suihkuun ja treenivaatteet koneeseen pyörimään. Sain jokin aika sitten pr-lahjana Ida Wargin käsittämättömän kauniita hiustenhoitotuotteita (*tuotteet saatu) ja olen tykästynyt etenkin sarjan vaaleansiniseen kaksikkoon, eli Everyday-sarjan shampooseen ja hoitsikkaan. Tuotteita myy Suomessa ainakin Kicks.fi, ja erityisen lämpimän suosituksen annan sarjan yksittäin pakatuille hiusmaskeille. Testasin Repair-maskia, joka elvytti hiukseni ihanan pehmeiksi ja helposti harjattaviksi.

10:30 Soppa kiehumaan ja valitsemaan kaapista päivänmekkoa. Kyllä, mekkoa! Osallistun tänään Skype-yhteydellä pienen pojan ristiäisiin ja vaikka kotona kökötänkin, on päivän selvää, että tuota tärkeää tilaisuutta varten pukeudutaan mekkoon. Kaapista löytyy tähän tarkoitukseen täydellinen Ivana Helsingin Muumi-mekko.

10:45 Päivän meikkiinkin kulutan tänään poikkeuksellisen paljon aikaa. En edes muista koska viimeksi olisin käyttänyt luomiväriä, mutta tänään on sen aika. Luottotuotteet esiin ja hommiin siis.

11:00 Istahdan olohuoneessa sijaitsevan ruokapöydän ääreen, joka toimii nykyään myös molempien etätyöpisteenä. Raivaan itselleni ruokailutilaa ja lataan kuvaräpsyt aamun varrelta koneelle. Nopea kuvien tsekkaus ja näppäimistö laulamaan. Multitaskingia parhaimmillaan; samalla, kun postaus syntyy, syön erinomaisen lounaan. Nakkikeittoa pitäisi tehdä useammin!

11:22 Painan Julkaise-nappulaa ja jään odottamaan ristiäisten alkamista. Päivä on vasta alussa, mutta fiilistelen hyvää tsemppiäni hoitaa treenikin pois alta jo aamusella. Tässähän ehtii vielä päiväkävelyllekin.

Aurinkoa päivääsi! <3


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.