ARKIKUVA 11/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viikon 11 maanantaina, 9. maaliskuuta.

Missä kuva on otettu? Availin innoissani tilaamaani postipakettia omassa olohuoneessamme.

Mitä kuva esittää? Viime viikko on mullistanut kaiken. Kodissamme oli tarkoitus juhlia kevään ja kesän aikana juhlat jos toisetkin, ja näitä kemuja varten laitoin verkkokaupasta muutama viikko sitten ison tilauksen juhlatarvikkeita tulemaan.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Vielä viime maanantaina kevät näytti parhaita puoliaan ja ihania suunnitelmia oli kalenteri täynnä. Kuluneen viikon tapahtumien vuoksi kalenteri on tyhjentynyt, suunnitelmat on peruttu eikä uusia ole uskaltanut luoda. Juhlatarvikkeet säilötään kaappiin odottamaan. Vielä ehditään juhlia, isosti ja turvallisesti, mutta nyt ei ole kemujen aika.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.