TÄSSÄKÖ VISUAALISESTI MAAILMAN UPEIN LUOMIVÄRIPALETTI IKINÄ?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Postauksessa esitellyt tuotteet saatu pr-lahjana.

Ikkunan takana maahan hipsii kevyesti lumihiutaleita ja vieressä höyryää päivän ensimmäinen kupillinen kahvia. Oikein hyvä näin. Päätin istahtaa hetkeksi koneen ääreen ja esitellä teille maailman upeimman luomiväripaletin ja hengähtää itsekin ihan toviksi uutisvirran äärestä aivan toisenlaiseen maailmaan. Aluksi haluankin toivottaa kaikille oikein leppoisaa ja lempeää lauantaita.

Kysyin teiltä viime viikolla instastoryn puolella, kumman essencen uutuuspaleteista haluaisitte minun esittelevän arkimeikin kera blogissani. Ymmärrettävistä syistä WITCH SIDE eyeshadow palette nappasi valtaosan äänistä, ja salaa vähän toivoinkin tätä. Kun paletin kannessa on hurjan upeat ”liikkuvat” silmät ja värien joukossa on valtavilla glitterhileillä varustettuja sävyjä, on sellaisesta paletista äärimmäisen vaikea pitää näppinsä erossa. Siispä hommiin. Tältä näyttää essencen kevät!

Kuten tiedätte, arkimeikkini on miltei aina kovin hillitty. Käytän kuitenkin paljon luomivärejä myös arkena, ja ripsivärit rajausten kera ovat minulle ominainen juttu. WITCH SIDE-paletista löytyikin äärimmäisen kauniita sävyjä luomille. Päätin toteuttaa silmämeikin vaaleanpunaisen ja kullan sävyjä yhdistellen ja tietysti pakko oli myös testata sävyä POWER. Juurikin siinä sävyssä nuo valtavat hohdehiukkaset mietityttivät. Sävy levittyi kuitenkin kauniisti luomelle, tuoden sekä vaaleanpunaista että väritöntä hohtoa luomien keskiosaan ja kuten aina essencen luomivärien kohdalla, myös näissä sävyissä oli loistavasti pigmenttiä. Silmämeikin sijaan tässä lookissa minut vakuutti kuitenkin eniten tuo huulillani hohtava vaaleanpunainen sävy. Uutuuksien joukkoon kuuluu nimittäin myös 10% manteliöljyä sisältävä sävyttävä ja hoitava huulivoide, joka vei jalat alta välittömästi – kuinka kaunis sävy!

essencen kevät pistää jälleen parastaan ja saatuani paketillisen uutuustuotteita testiin, olin todella vakuuttunut. Joukossa on jälleen ennennäkemättömiä juttuja, vanhoja klassikoita uusilla elementeillä ja mikä tärkeintä, hintalaatusuhde jaksaa edelleen hämmästyttää. Pakkausten ulkoasu on essencen kohdalla myös sellainen asia, mitä jaksan ihastella kerta toisensa jälkeen – visuaalisestihan tuotteet ovat valtavan herttaisia ja vetoavia, se joka on kehitellyt WITCH SIDE’n kolmiulotteisen kuvion on suorastaan nero! Näitä tuotteita ei tarvitse piilottaa meikkipöydän uumeniin, vaan ne pikemminkin ansaitsevat parhaan paikan kylppäristä. Siksi suosittelenkin olemaan valppaana jos mielii tämän paletin itselleen hankkia, aavistukseni on, että nämä myydään hetkessä käsistä.

essenceen liittyen järjestän pienen yllärin myös Instagramin puolella tänään, joten jos uutuudet kiinnostavat, laittakaahan @nooranappila seurantaan! <3


Posted in Yleinen and tagged by NOORA.