TIISTAISEN AAMUKAHVIN ÄÄRELTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Huomenia maailma! Uskomatonta mutta totta, olin hereillä jälleen ennen herätyskelloa ja ehdin poikkeuksellisesti heti aamutuimaan kirjoitella teille reaaliaikaisia kuulumisia täältä aamukahvin äärestä. Ja voi millaisesta aamukahvikupista tänä aamuna saankaan sumppia hörppiä. Mukissa on Hyvän Haltijakummin lausahdus ”Even Miracles take a Little Time”. Olkoon tuo Disney-viisaus tämän päivän motto.

Hyvään fiilikseen vaikuttaa varmasti ihana eilinen. Sain pitkästä aikaa itsestäni irti pienen salitreenailun (totta puhuen, olen salia vähän välttänytkin tammikuisen kipuilun jälkeen), ja voi kuinka hyvää se tekikään. Maltoin ottaa rauhallisesti, lämmittelin ja tein kokonaisvaltaista treeniä juoksumatolta soutulaitteella huhkimiseen. Aamulla heräsin virkeänä ja selkäkin tuntui paremmalta. Tänään uusiksi. Voi kunpa tästä tulisi taas tapa eikä salille lähteminen tuntuisi niin kovin vastenmieliseltä!

Tiistaistani on toivottavasti tulossa tavallistakin tavanomaisempi. Suuntaan päivätyöhöni aamuvarhain ja työpaikan oven suljen neljän maissa. Suunnitelmissa olisi suunnata vanhempieni luokse illan lätkämatsia katsomaan ja aloittaa näin ollen uutta viikkoa rauhallisesti ja rennosti. Täydellinen suunnitelma. On täysin poikkeuksellista, että ehdin arkiaamuna syömään rauhassa aamupalaa, joten jo pelkästään tästä sai erinomaisen startin päivälle.

Olisi ihana vaihtaa hieman kuulumisia kanssanne kommenttiboksissa! Oletteko pysyneet terveinä? Tuntuu siltä, että flunssapöpö jos toinenkin on tällä hetkellä liikenteessä ja niiltä karkuunjuokseminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Tsemppiä siis tautien kanssa painiskeleville! Toivokaamme, että tilanne helpottuu kevätauringon myötä ja voimme kaikki alkaa odottaa hyvillä mielin kesää.

Mutta nyt, vielä yksi kuppi kahvia. Energistä päivää kaikille.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.