ARKIKUVA 10/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu viikon 10 perjantaina, 6.3.2020, iltapäiväviiden aikaan.

Missä kuva on otettu? Meidän kotonamme, lempparilukunurkkauksessani olohuoneessamme.

Mitä kuva esittää? Pakko myöntää, että olen kuluneen talven ajan välttänyt kaikenlaisten neuletöiden tekemistä selkäni ja hartioitteni takia. Neulomisasento kun ei ole se kaikista ergonomisin, ja nojatuoliin uppoutuessa sitä huomaamattaankin asettaa hartiansa melkoisen rasituksen alle. Viime viikolla en kuitenkaan voinut vastustaa Tokmannin neulehyllyille piipahtamista, ja se oli menoa sitten. MOOMIN X Novita-lankavalikoima oli täydentynyt niin kauniilla väreillä, että pari kerää sinisen sävyjä oli pakko kiikuttaa kassan kautta kotiin. Tiesin heti, mitä niistä tekisin.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Majakkasaari-lankojen takana on kaunis ajatus. Ne kuuluvat näet #meidänmeri – hyväntekeväisyyskampanjan tuotteiden joukkoon ja ostamalla tuotteen teetkin samalla 0,10€ lahjoituksen John Nurmisen Säätiön työhön puhtaan Itämeren ja elävän merikulttuurin hyväksi. Samalla, kun puikot kilisevät käsissäsi ja rentoudut, teet myös hyvää. Ongelmaksi muodostuu lähinnä sen, minkä ihastuttavan värisistä keristä valitset työn alle. Seisoimme yhdessä lankahyllyjen edessä erään suloisen mummun kanssa, jota en siis tuntenut entuudestaan, mutta vaihdoimme hyllyjen välissä pienessä ajassa hurjasti ajatuksia neulomisesta vain muutamassa minuutissa. Autoin häntä valitsemaan ”parasta” väriä tyttärentyttären villasukkia varten ja konsultoin samalla josko valitsemani sininen varmasti soveltuisi työtäni varten. Katsokaahan, neulominenkin voi jopa yhdistää.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.