ARKIKUVA 9/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä arkinen räpsy on napattu 1. maaliskuuta, keskipäivän käännyttyä iltapäiväksi.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu keittiössämme, kahvinkeittimen vieressä. Kyllä, meillä on vaaleanpunainen kahvinkeitin.

Mitä kuva esittää? Siinä me olemme, sinä ja minä. Juhlistamassa vuosipäiväämme. Jos totta puhutaan, ikään kuin molemmat unohdimme, että vuosipäivä on näinkin nurkan takana; niinpä päätimmekin juhlistaa 11-vuotista yhteistä taivaltamme siskontytön synttärikakun jämiä mussutellen.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kaikki oli tuossa hetkessä paremmin kuin hyvin. Elämä Matin kanssa on ihanaa, ja kuinka täydellistä onkaan, että arjesta voi tehdä nopeasti juhlaa ihan vaan kakkua mussutellen omassa keittiössämme. Samalla en kuitenkaan voinut olla miettimättä sitä, että olen viettänyt Matin kanssa jo 1/3 elämästäni. Se on pitkä aika se. Aika, jota muistelen taaksepäin todella lämmöllä. Ja nyt, eteenpäin, uusia yhteisiä seikkailuja kohti.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.