ARKIKUVA 8/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu torstaina 20. helmikuuta iltapäiväviiden jälkeen, kun kutreissani oli monen monta siivua foliota ja edessäni höyrysi erinomainen cappuccino.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Prime’ssä.

Mitä kuva esittää? Olen äärimmäisen onnekas, kun hiukseni kerta toisensa laittaa kuntoon ammattilainen, jonka käsiin luotan leijonanharjani hyvillä mielin ja täydellä luottamuksella. Umppu on alansa supertaituri ja timantti, ja kaiken kukkuraksi hänestä on tullut yhteistyömme pohjalta myös äärimmäisen tärkeä kaveri minulle. Kuvassa meneillään onkin siis täydellinen kombo; hiukset ovat matkalla kohti uutta lookia, samalla vaihdan kuulumisia kaverin kanssa ja hörpin äärimmäisen herkullista kahvia. Mitä muuta sitä voisi edes torstai-iltaan toivoa!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Pähkäilin bloginkin puolella viime viikolla sitä, mikä olisikaan järkevin suunta hiuksiani ajatellen, kun oma sävy ei ole ollenkaan se kotoisin. Tässä vaiheessa kampaamokäyntiä oli pähkäilyt kuitenkin jo suoritettu ja hiukset laitettiin kevätkuntoon runsaan raidoituksen voimin. Ja lopputulos oli juuri niin hyvä kuin toivoinkin!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.