REISITASKUHOUSUJEN COMEBACK

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


HOUSUT H&M   NEULETAKKI MONKI   MUSTA BODY H&M   LENKKARIT NLY SHOES


Terkut täältä talvilomatouhujen keskeltä – tunnistatteko fiiliksen, kun tekee itsensä kanssa sopimuksen, että ei ahmisi lomaa täyteen ohjelmaa ja lopulta huomaat kalenterisi olevan täydempi kuin arkiviikolla koskaan?

Aktiivinen loma on tosin juuri sitä mitä kenties nyt eniten kaipaan, sain pötkötellä sohvanpohjalla alkuvuodesta tarpeeksi selkäkivuissani, joten otan tästä menosta ja meiningistä nyt kaiken irti. Olen loppuviimeksi juuri se tyyppi, joka muuttuu lomalla lähinnä pahantuuliseksi jos joutuu kökkimään vaan kotosalla neljän seinän sisällä ilman mitään ohjelmaa. Joten hyvä näin. Minulle luksusta päivään tuo näin loma-aikaan jo pelkästään sekin, että saan käydä lenkillä heti herättyäni ja juoda sen jälkeen kaikessa rauhassa kupillisen kahvia neuletyö vieressäni.

Ja lomalla pääsevät vihdoin käyttöön ne erilaiset kotilookitkin, jotka eivät aivan täysin ole toimistokelpoisia. Niiden joukkoon lueteltakoon myös nämä housut, jotka ovat ainoa omistamani vaatekappale, joita Matti on tavalla tai toisella kommentoinut pilke silmäkulmassaan ja samalla virnistellen. Yleensä Masa korkeintaan kehuu positiivisesti asujani tai ei ylipäätään reagoi niihin millään tavalla, mutta näiden housujen kohdalla suusta livahti sammakko. Hän vain tokaisi tyynesti ”hhmm..mielenkiintoiset”. Olen itse asiassa jopa hitusen samaa mieltä housujen ulkonäöstä, mutta ette tiedäkään kuinka mukavat nämä ovat yllä. Matille tuli kuulemma vahva fiilis näiden suhteen salihousuista, joten lähinnä hihittelin stailistini aatoksille.

Salihousut, joissa on reisitaskut – kätevää! ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.