MAINIO STARTTI LOMALLE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ajauduin heti perjantaina niin luontevasti lomamoodiin, että unohdin suosiolla velvollisuudet ja hommat viikonlopuksi. Takana onkin aivan äärimmäisen ihana viikonloppu – tekemistä on riittänyt jokaiselle viikonlopun tunnille, mutta juuri tätä kaipasinkin, leppoisaa yhdessäoloa rakkaiden kanssa!

Talvilomani on siis alkanut, enkä muista olenko koskaan aikaisemmin lomaillut tähän aikaan vuodesta viikkoa putkeen. Loma osuu nyt äärimmäisen hyvään kohtaan, kun alkuvuodesta oireilemaan alkanut selkäni kaipaa jälleen selvästi paussia koneen ääressä istumisesta ja ensi viikolle onkin varattu paljon aikaa levolle ja urheilulle. Aloitan tosin lomani heti huomenna myös purentaelimistön fysioterapialla, joten luvassa on todellinen hyvinvointistartti (auts, auts, auts!) lomalle. Tämä viikonloppu olikin aivan täydellinen aloitus lomalle; eilen kuvasin ja tein jonkin verran kuvausjuttuja muutenkin pois lomaviikon alta, ehdin pitkästä aikaa aloittaa neuletyön ja tänään saimme rakkaita brunssivieraita kylään aamulla ja vielä illalla siskoni perheen saunomaan. P-e-r-f-e-c-t!

Ostin itselleni myös pienen lomalahjan.. En yksinkertaisesti voinut vastustaa Uhana Designin uuden My Lips Don’t Lie-malliston puseroa. Tein jo hankinnalleni parisen viikon ajan pohjatyötä, kun laitoin jälleen kaapistani kiertoon Zadaan kautta muutamia entisiä aarteitani, joille ei enää ollut käyttöä. Tämä onkin ollut erinomainen periaate aina silloin, kun kaappiin hankkii jotain uutta. Sen lisäksi, että hankintaa varten saa kartutettua budjettia myymällä vanhoja tieltä pois, myös vaatekaappi pysyy aisoissa. Sain jo viikonlopun aikana kuulla useampaan kertaan, että paita ei enää voisi olla enempää tyyliseni, joten taisi olla nappiostos – minulla on sellainen tunne, että tätä tullaan näkemään ylläni paljon!

Blogi päivittyy ahkerasti myös loman aikana, joten talvilomani ei normaalirytmiin tällä saralla vaikuta. Haluaisin mielelläni toteuttaa myös pari toivepostaustanne; yksi onkin jo työn alla, mutta lisää toiveita saa laittaa tulemaan. Loma-Norppa suuntaa nyt saunan lauteille, tästä se breikki alkaa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.