KUUKAUDEN KIRPPISLÖYTÖ : UNELMANEULE LASTENKIRPPIKSELTÄ ITSELLENI!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Yksi materialistinen haaveeni täyttyi jouluna, kun rakas Mattini oli paketoinut minulle joululahjaksi tämän punavalkoraitaisen neuletakin, josta olin haaveillut jo pienen ikuisuuden. Kuten tiedätte, rakastan värejä ja printtejä, enkä pelkää pukeutua näyttäviinkään kuvioihin tai sävy-yhdistelmiin. Ehkäpä juuri siksi Papun mallistot ovat kerta toisensa jälkeen ihastuttaneet minua. Heidän mallistoistaan löytyy nimittäin kerta toisensa jälkeen tuotteita, joihin tykästyn päätä pahkaa. Moni mieltää varmaankin Papun lastenvaatemerkiksi, ja onhan se toki sitäkin, mutta laittakaahan verkkokaupan naistenosastokin seurantaan – sinne tulee jatkuvasti uusia ihania helmiä!

Tämä kuvissa ylläni näkyvä mekko on ollut ostoskorissani jo useampaan kertaan. Hintalapussa on kuitenkin komeillut miltei 150 euron hinta, mikä on johtanut siihen, että laadukkuudesta ja ihanuudesta huolimatta, mekko on jäänyt vain haaveeksi. Elättelin toiveita, että se ilmestyisi joulun jälkeisiin aleihin hurjan aleprosentin kera, mutta niin ei kuitenkaan käynyt, joten edelleen, My Pony-paita jäi vain haaveeksi. Ja tuolloin olin niin innoissani joululahjaksi saamastani neuletakista (ja olen edelleen!), että poniharmitusta ei juurikaan ollut ilmoilla.

Tiedättekö Koskikeskuksessa sijaitsevan lastenkirppiksen, Inton? Astelin sisään Inton ovista pikkusiskoni perässä ja kuvittelin tekeväni löytöjä korkeintaan siskontytölleni. Voi kuinka väärässä olinkaan. Intossa myydään myös uusia aikuistenvaatteita (ja paljon uusia lastenvaatteita sekä iiihania lastentarvikkeita!) ja kun silmäni osuivat Papun vaaterekkiin, meinasin pökertyä onnesta. Unelmaneuleeni, My Pony, kiikkui alerekillä hurjassa alennuksessa. Lähtöhinta oli 119 euroa ja tuosta hinnasta pois leikattaisiin vielä -40%. Mistään heräteostoksesta ei voida puhua, sillä mekko on unelmissani ollut päälläni jo useampaan kertaan, mutta nyt vihdoin sain sen omaan vaatekaappiini. Päätin siis hemmotella itseäni mekolla, joka tulisi pelastamaan monen monta asukriisiä.

Vihdoin sain oman ponin.

Ja vinkiksi kerrottakoon, että rekeille jäi vielä hurjasti ihania aikuisten aarteita killumaan. Papun lisäksi muille muumifaneille vinkattakoon, että Into Shop’issa on myynnissä myös melkoinen määrä erilaisia, tämäntyylisiä muumiaarteita.

Minä laukkaan nyt ponini kera kohti sunnuntai-iltaa. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.