KYMMENEN JUTTUA, JOITA SUOSITTELEN JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Nappasin bestikseni blogista myös tälle puolelle hauskan postausidean, jossa kirjataan ylös juuri tämänhetkiset ihastuksen, tykästymisen ja vinkittämisen arvoiset asiat ja esineet. Koska viime aikoina eteeni on osunut yksi jos toinenkin suosittelemisen arvoinen juttu, päätin näpytellä suositukseni myös teille nähtäväksi. Osuuko mukaan tuttuja juttuja, joihin tekin olette jo ehtineet tykästyä?


| 1 | Suosittelen piristämään pimeitä talvi-iltoja sukkapuikkojen ja lankakerän kera. Itse joudun tosin skippaamaan tämän aktiviteetin toistaiseksi näiden  #”¤&%/¤%:n hartiaongelmien takia.

| 2 | Olen vähentänyt päivittäistä kahvinjuontia neljästä kupista kahteen, mutta kaipaan iltaisin aina jotakin lämmintä juotavaa iltapalan kylkeen. Ostin Clipperin Organic Decaf Green Tea-pussukoita ja ongelma oli sillä ratkaistu. Tee ei vie yöunia, mutta on sopivaa lämmikettä iltalenkin jälkeen.

| 3 | Suosittelen, että pinkaiset lehtipisteelle hakemaan tuoreimman Kodin Kuvalehti-julkaisun hyppysiisi. Lehdessä on nimittäin juttu yhdestä blogimaailman aidoimmista ja sydämellisimmistä ihmisistä. Jaamme Tiian kanssa paljon kiinnostuksenkohteita Disneystä huulipuniin ja hänen kanssaan on aina ihana vaihtaa ajatuksia. Juttu oli ihanasti kirjoitettu.

| 4 | Pikkusiskoni suositteli minulle jo jokin aika sitten Netflixistä löytyvää YOU-sarjaa. Katsoin jakson ja päätin, että ei ole minun juttuni. Kunnes päätin lopulta antaa sarjalle toisenkin mahdollisuuden ja jäin niin koukkuun, että katsoin läpi siltä istumalta kaksi tuotantokautta. Hyytävän creepy, samalla hurmaavan kiehtova ja pelottavan todentuntuinen sarja jätti jälkensä, ja tästä eteenpäin mietin tarkasti mitä julkaisen ja missä ja tulen jatkossakin pitämään huolen siitä, että meillä sälekaihtimet on pääsääntöisesti kiinni. Myös lippispäisiä miehiä katselee sarjan vahtaamisen jälkeen aivan toisella tavalla ( :D ).

| 5 | Kerroinkin jo Instagramin puolella, että hankin nykyään äärimmäisen harvoin vaatteita uutena ja normaalihintaisina. Toisinaan käy kuitenkin niin, että jokin vaatekappale jää kummittelemaan mieleen niin, että sitä käy katsomassa myymälässä pariinkin otteeseen, pähkäilee ja pohdiskelee olisiko vaatteelle käyttöä ja lopulta kiikuttaa sen kassalle. Juuri näin kävi tämän Monkin neuletakin kanssa, johon rakastuin päätä pahkaa. Ribbed cardigan-nimellä kulkeva neule on aivan ihana, ja se löytyy ainakin verkkokaupasta myös mustana, karamellinruskeana, vaaleanpunaisena, laventelisena ja mintunvihreänä.

| 6 | Chiansiemenpuuro! Koukutus jatkuu ja voi hyvin. Toimii muuten äärimmäisen hyvin marjojen lisäksi myös hedelmäviipaleiden kaverina.

| 7 | Kuuntelen äärimmäisen harvoin äänikirjoja, mutta viime aikoina olen kaivannut ”lenkkiseuraa” korvanappeihini. Emmi-Liia Sjöholmin Paperilla toinen-teos sai niin mielettömiä suosituksia ja arvosteluja mediassa, että päätin kuunnella sen itsekin. Vakuutuin niin, että huomasin lenkkieni pitenevän kerta toisensa jälkeen, kun en malttanut lopettaa kuuntelemista.

| 8 | Ifolorin kännykkäappi, täysi kymppi. Täysin sydämeni pohjasta suosittelen kaikkia lataamaan tämän sovelluksen kännykkäänsä. Kun kerran on kadottanut kuvat parin vuoden ajalta kännykästään, on oppinut virheistä ja opetellut tilaamaan kännykkäkuvista myös paperiversioita. Tilaaminen on niin naurettavan vaivatonta ja superedullista, että en ymmärrä miksi kukaan jättäisi tätä mahdollisuutta käyttämättä. Suhtaudun asiaan suurella innolla; kun kerran on itkenyt kaksi päivää putkeen kadotettuja kuviaan, asia on lähellä sydäntä.

| 9 | Mikäli kaipaat leffailtaan vinkkauksia, suosittelen lämpimästi istahtamaan Poms’in ääreen. Diane Keaton kumppaneineen näyttelee ihastuttavassa tarinassa, jossa eläkeläisnaiset pistävät pystyyn oman cheerleader-joukkueensa. Kyyneliäkin oli ilmassa tätä katsoessa, joten nessupaketti popcorn-kulhon viereen!

| 10 | Aplodit myös Falcon Eyes’in rengasvalolle, ilman sitä ja Olympuksen wifi-ominaisuutta, näitä kuvia ei olisi.Posted in lifestyle and tagged by NOORA.