VUODEN TOP-YSI JA TARINAT KUVIEN TAKAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

 

On tullut se aika vuodesta, kun sosiaalisen median kanavat täyttyvät TOP-yseistä vuosimallia 2019. Kun vuosi laitetaan pakettiin, on hauska näpytellä oma käyttäjänimensä erilaisiin palveluihin ja odottaa sormet jännityksestä näppäimistöllä pomppien, mitkä kuvat ovatkaan kuluneena vuonna nousseet suosikeiksi. Tässä minun TOP-ysini; vuonna 2018 kuvakollaasini oli täynnä häitä ja koiria, vuonna 2019 ollaankin elelty pitkälti vauvakuplissa!

Ylärivi: Ansaitusti kollaasissa ottaa paikkansa unelmieni duunikeikka leijonien kultajuhlissa. Menen edelleen aivan kananlihalle ajatellessani sitä fiilistä, mikä minulla lavalla seisoessani oli katsellessani edessä avautuvaa ihmismerta. Vaaleanpunainen työhuoneeni sen sijaan ihastutti teitä vähintään yhtä paljon kuin minuakin ja on ihanaa, että palanen uutta kotiakin pääsi tykätyimpien kuvien joukkoon. Ylärivin kolmas kuva jaksaa naurattaa minua edelleen. Ei ole todellakaan sattumaa, että sain oravasta näin onnistuneen otoksen, vaan se vaati aikaa, kärsivällisyyttä ja kourallisen pähkinöitä.

Keskirivi: Kummiuduimme vuonna 2019 peräti kahteen otteeseen ja kuten näkyy, onnellisuutta oli ilmoilla, kun saimme kunnian toimia ystäväpariskunnan pienen tyttären kummeina. Blogi täytti heinäkuussa yhdeksän vuotta ja miltei heti perään kävimmekin sitten Matin kanssa halailemassa auringonkukkapellossa. Eikä ollut muuten helppo tehtävä löytää Tampereelta auringonkukkapeltoa, joten tämän kuvan tykkäyksiä arvostan erityisen paljon!

Alarivi: Kummisetä ja nuorempi kummityttömme tekivät tässä sydämiä sulattavassa kuvassa tuttavuutta, kun taas alarivin keskellä pomppii juuri kummiutunut täti pääsiäisen aikaan. Pikku-M teki minusta sekä tädin että kummitädin huhtikuussa ja samalla saimme Matin kanssa ensimmäisen yhteisen kummilapsemme.

Kuten jo mainitsinkin, vauvoja, vauvoja ja vielä vähän lisää vauvoja! Saapa nähdä millainen kuvakollaasi muodostuu vuoden 2020 muistoista ja seikkailuista. Onnellisuutta, hyvää oloa ja iloitsevia hymyjä toivon koko sydämeni pohjasta sen ainakin pitävän sisällään.

Uusi vuosikymmen, tervetuloa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.