BAMBI HEIKOLLA JÄÄLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI | JOUTSEN |   PIPO | SIDOSTE |
PUSERO | ZARA |    HOUSUT | AARRE\WOMAN /*saatu |   KENGÄT | PALMROTH /*saatu |


Tasan vuosi sitten kerroin teille, kuinka jätin hyvillä mielin taakseni yhden elämäni kamalimmista vuosista. Vuonna 2018 menetimme Epun, samaisena vuonna menetimme ystävän, sairastin paljon, en ollut ollenkaan oma itseni ja koin huonoa omaa tuntoa siitä, että kaikki nuo murheet ja surut heijastelivat myös blogin puolelle. Hölmöä, tiedän, mutta virtuaalista päiväkirjaa kun kirjoittelee kymmenille tuhansille lukijoille, sitä vaan toisinaan tsemppaa liikaakin, että ei kuormittaisi omilla murheillaan muita. Meillä kaikilla kun on oma taakkamme kannettavana ja minulle on tärkeää jo ihan itsenikin takia nostaa blogissani esiin niitä arjen positiivisimpia juttuja.

Niin tai näin, vuosi 2019 olikin vireeltään sitten aivan toisenlainen niin omassa elämässäni kuin näin ollen bloginikin puolella. Oli kertakaikkiaan niin hyvä vuosi, että skeptinen luonteeni saattaisi jo valmiiksi manailla, että vuodesta 2020 ei mitenkään voi tulla parempi. Tai edes edeltäjänsä veroinen. Märehtiminen etukäteen on kuitenkin turhaa, ja luotankin siihen, että mitä tahansa vuosi tuokaan tullessaan, kaikesta selvitään.

Kontrasti vuosien 2018 ja 2019 on niin suuri, että väistämättäkin tulee miettineeksi mitä kaikkea uusi vuosikymmen onkaan suunnitellut varallemme. Toivon tulevan vuosikymmenen tekevän minusta äidin sekä rohkeamman persoonan ja toivon sen tsemppaavan minua tavoittelemaan unelmiani vielä kovemmin. Toivottavasti terveenä ja läheisteni ympäröimänä. Nämä riittävät minulle uudenvuodentoiveiksi. Uuden vuoden alussa olo on kuin bambilla heikoilla jäillä. Ikinä ei voi etukäteen tietää räsähtääkö jää jalkojen alla rikki vai kantaako se vastarannalle asti.

Siksi emme voikaan kuin ottaa vastaan sen mitä tulee.

Ps. Älkää menkö heikoille jäille koittamaan onneanne. Ihan vaan vertauskuvainnollisesti höpöttelin.


Posted in muoti and tagged by NOORA.