ARKIKUVA 52/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Vuoden 2019 jouluaaton iltana.

Missä kuva on otettu? Vietimme jouluaattoa perheittemme kera meidän omassa kodissamme.

Mitä kuva esittää? Jouluisessa kuvassa on hymyilevää jouluväkeä neljän polven verran. Kaksi mummua, viisi tyttärentytärtä, viisi tytärtä, kolme äitiä, neljä siskoa, kolme vaimoa, yksi avovaimo, neljä kummitätiä, kolme tätiä, viisi kummityttöä..

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Tämä kuva on oivallinen esimerkki siitä, kuinka onnellinen vuotemme olikaan. Kaikki olivat terveitä ja hyvinvoivia, pikkusiskoni sai miehensä kanssa täydellisen tyttären ja minä ensimmäisen kummityttöni (ja samaisena vuonna myöhemmin vielä toisenkin! <3) ja kaiken kukkuraksi vuoden huipensi oman kodin ostaminen. En edes osaa sanoin kuvailla, kuinka hyvä vuosi minulla oli. Vuosi 2018 oli heittämällä yksi elämäni kamalimmista ja rankimmista vuosista täynnä kuolemaa, epäonnea ja sairastelua, mutta vuosi 2019 jää muistoihini vuotena, jolloin tapahtui pelkkää hyvää. Vuosi oli täynnä rakkautta, onnea, uutta elämää ja hyvää oloa. Osasin vaikeuksien jälkeen arvostaa myös arkea ja onnellista oloa aiempaa enemmän ja jouluaattona olo oli niin kiitollinen kaikesta, että meinasin pakahtua.

2019, kiitos koko sydämeni pohjasta.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.