JOULUMASUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Vauvoja, vauvoja, vauvoja! Vuosi 2019 oli omassa lähipiirissäni todellinen vauvavuosi ja kuvasin ennätysmäärän joko masu-, vauva- tai taaperokuvia. Noora-tädillä on pitänyt siis kiirettä ja vielä joulun alla sain kamerani eteen kaksi upeaa odottavaa äitiä, jotka kumpikin kantavat masuissaan uusia sukulaisia. En tiedä parempaa aihepiiriä laittaa joulua 2019 lopullisesti pakettiin kuin nämä jouluiset masut, joten suuret kiitokset tytöille, että sain jakaa kuvia myös omissa kanavissani.

Emilia on toinen serkuistani (kyllä, minulla on vain kaksi serkkua!) ja Emppu odottaa parhaillaan esikoistaan. Emilia on yhtä kova jouluttaja kuin minäkin, joten päätimme ikuistaa raskauden puolivälin näihin jouluisiin raskauskuviin, joista jää varmasti ihana muisto esikoisen odotuksesta. Empun masussa köllöttelevä pikkumies ei kuitenkaan ole ainoa ensi vuonna sukuumme saapuva vauva, vaan myös toinen serkkuni tulee toistamiseen isäksi ja Empun lisäksi kuvasinkin samalla myös serkkuni avovaimoa. Joulumasuja x 2 – näin unohtumattomia kuvauksia harvoin pääsee järjestämään! 

Teen paljon kuvauksia ja jonkin verran rekvisiittaakin löytyi näitä kuvauksia varten omista varastoistani. Emilian masussa kasvaa pieni poikavauva, joten kuviin valittiin tekemäni pitsiunelmahuitula, jonka olen ommellut nimenomaan raskauskuvauksia varten. Hankin kuvauksiin myös vaaleansinisen joulupallon ja kuvissa leikiteltiin paljon erilaisilla valoilla ja valaistuksilla joulutunnelman tuomiseksi. Kotikuvauksissa on aina omat haasteensa, mutta lopputuloksena oli molemmille oma setti heidän tyylisiään kuvia ja se jos mikä on aina valokuvaajan tavoitteenakin. Oli kunnia ottaa näistä tulevista serkuksista ”ensimmäiset kuvat”, ja odotan jo innolla näkeväni pikkutyypit, jotka masuissa vielä muutamia kuukausia majailevat.

Joten kovin vauvaisissa fiiliksissä näemmä jatketaan myös vuoden 2020 puolelle – onnellista odotusta näille kaunokaisille! Olisi myös hauska tietää, odotellaanko ruudun sillä puolella pikkuisia saapuvaksi ensi vuoden puolella?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.