JOULULAHJOJA TALVIPÄIVÄN ASUSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuusen alta löytyi tiistai-iltana jälleen sanattomaksi vetäviä lahjoja. Paketit pursusivat rakkautta ja ihania ajatuksia, käytännöllisyyttä ja täyttyneitä toiveita. Paketteja, joista en ollut edes osannut unelmoida, mutta jotka osuivat napakymppiin. Jokainen niistä toi hymyn huulille ja olo oli todella otettu. Täydellisen lahjan hankkiminen on toisinaan kaikkea muuta kuin helppoa, mutta läheiseni olivat onnistuneet lahjavalinnoissaan täydellisesti. Taitavat tuntea minut jo aika hyvin..

Matti oli selvästikin ollut joulun alla korvat höröllä, kun olin jo muutamaan otteeseen tokaissut ääneen haaveilevani Papun punavalkoisesta Stripe-neuletakista. Sain avata tämän paketin jo jouluaaton aamuna ja riemu oli rajaton, kun paketti kätki sisuksiinsa haaveilemani vaatteen. Tämä oli itse asiassa ainoa tällä hetkellä ostoslistallani oleva vaate, joten paketin sisältö oli todellinen toiveiden täyttymys. Sain kerran jos toisenkin kuulla joulunaikaan näyttäväni Marianne-karkilta ja juuri sen mielleyhtymän takki tuo myös itselleni; raikas ja reipas neuletakki pääsee taatusti ahkeraan käyttöön asujani piristämään!

Jotakin hurjan ihanaa löytyi myös muorilta saamastani paketista. Muori oli tehnyt minulle maailman kauneimman punaisen huivin, jota voi käyttää niin hartia- kuin kaulahuivinakin. Langansäikeissä on mukana kiiltäviä haituvia ja huivi olikin otettava välittömästi käyttöön — tykästyin siihen niin kovasti! Se on muuten myös täydellinen pari Sidosteen punaiselle pipolleni. Punaisesta onkin tulossa kovaa vauhtia uusi lempivärini. Olen käyttänyt päivittäin noita muutaman euron sydänkorviksia ja moni on tokaissut vaatteiden ja asusteiden punaisen värin sopivan minulle hyvin. Tämä huivi ja neuletakki olivat siis äärimmäisen tervetulleita lisiä vaatekaappiini.

Itsetehdyissä lahjoissa on aina extrapaljon tunnetta, vaivaa ja ajatusta taustalla, ja arvostankin niitä kovasti. Harmittaa, että en itse ehtinyt täksi jouluksi tehdä mitään itse läheisteni paketteihin, mutta pääsin sentään purkamaan askarteluintoani joulukorttien tekemiseen. Näin taidokkaasti tehtyä huivia en olisi ikinä saanut aikaiseksi itse, joten mieltä lämmitti kovasti, että muori oli sellaisen minulle pakettiin taituroinut. Tällaisissa lahjoissa tunnearvokin on aina mittaamattoman korkea.

Mutta löysittekö te kuusen alta tänä jouluna ihania asuste- tai vaateaarteita?


Posted in muoti and tagged by NOORA.