NORPAN SOITTOLISTALLE / X-MAS EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Teimme Matin kanssa sopimuksen, että Jouluradio alkaa soida autossamme korkeintaan 1. joulukuuta ja kovin poikkeuksellista, mutta pystyin tuon lupauksen pitämään ja radio on käännetty kyseiselle kanavalle vasta viime aikoina. Spotifyihin tein kuitenkin jo aikoja sitten jouluisen soittolistan, joka onkin sitten soinut repeatillä kotonamme jo muutaman viikon ajan. Onnea on rivarin päätyasunto, ei tarvitse miettiä, että naapurimme kyllästyisi musavalintoihini, sen sijaan vastapäätä asustava pariskunta on saattanut kerran jos toisenkin nähdä jouluisia tanssimovejani.

Tällä hetkellä joulumusiikin top-vitoseni alkaa kuitenkin jo tulla korvistani ulos, ja olisi aika keksiä uutta kivaa soittolistalle. Etenkin Matti toivoisi teidän vinkkaavan minulle uutta kuunneltava – hän taitaa olla jo aivan fed up hoilotukseeni!

(1) SIA – SNOWMAN : Tämä on kaunein joulukappale ikinä! Löysin Sian joululevyn muistaakseni viime joulun alla ja Lumiukko vei sydämeni välittömästi. Melankolisesti aaltoileva biisi on lempeän lämmintä fiilistelyä, joka sulattaa kylmimmänkin lumimiehen sydämen.

(2) HALOO HELSINKI! – JOULUN KANSSAS JAAN : Uusin biisi-ihastukseni! Kuulin tämän kappaleen itse asiassa ensimmäistä kertaa eilen Ilveksen matsissa ja aloimme äidin kanssa heilua sen tahtiin synkronoidusti siihen niin kovasti ihastuen, että lisäsin sen soittolistalleni välittömästi. Tähän en vielä ole ehtinyt siis kyllästyä, timanttisen hyvä jouluilukappale.

(3) GWEN STEFANI & BLAKE SHELTON – YOU MAKE IT FEEL LIKE CHRISTMAS : Tämä on joulubailubiiseistä tanssittavin! Tarttuva rytmi, helmeilevän hauska melodia ja Gwenin ääni on sulosanoja korville. Tämä biisi on löytänyt paikkansa ikisuosikkieni listalta ja  kun joulufiilis tuntuu olevan hukassa, laitan napit korville ja kuuntelen tämän biisin.

(4) DIANDRA – KERRAN JOULUKUUN AIKAAN : Tämä kaunis kappale ei varsinaisesti ole joululaulu (?), mutta Anastasia-elokuvasta tuttu laulu on niin ihastuttava Diandran laulamana, että jaksan kuunnella ja tunnelmoida sen kerta toisensa jälkeen.

(5) ELASTINEN – TIP TAP (VAIN ELÄMÄÄ JOULU) : Seurasin hyvin laiskasti Vain Elämää-ohjelman jouluversiota, mutta ohjelma sattui olemaan sopivasti auki tv:ssä, kun eräänä iltana naputtelin konetta sohvanpohjalla. Elastisen Tip Tap oli kertakaikkiaan niin kovaa settiä ja vakuutti minut jo kertakuuntelulla. Tässä Tip Tapissa on ehkä enemmän pikkujoulumeininkiä kuin aatontunnelmaa, mutta toimii silti.

Nyt on teidän vuoronne – mikä soi korvissasi juuri nyt?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.