JOULUVIIKON NOT TO DO-LISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

(1) Älä jatkuvasti päivitä säätiedotusta selaimellasi sen jatkuvasti auki olevassa välilehdessä. Joulu tulee joka tapauksessa, vaikka lunta ei tulisikaan. Siitä voit tosin olla varma, että mikäli sama meno jatkuu, ainakin jotain sieltä taivaalta tulee joka tapauksessa, joten säilytä mielenrauhasi ja lopeta mustan joulun mökötys.

(2) Kun suuntaat tekemään viime hetken jouluostoksia, älä suotta piipahda lainkaan sisään sellaisiin kauppoihin, joista saattaisit löytää itsellesi jotakin mukavaa joulusukkaan piilotettavaksi. Kappas vaan, että en löytänyt sillä ostosreissulla Matille mitään, kun käväisin ”ihan vaan nopeasti” Gina Tricotissa, mutta astelin kaupasta ulos nuo parin euron sydänkorvakorut ostoskassissani.

(3) Älä ikinä luota siihen, että yksi teippirulla riittäisi paketointiurakkaan. Viimeisen palasen aika tulee aina kriittisessä kohdassa, ja loput paketeista räätälöidään kokoon maalarinteipillä.

(4) Älä ikinä poistu riisipuuron äärestä keittopuuhailujesi alkuvaiheessa. Sillä välin, kun ”sinä ihan vaan nopeasti” käväiset vastaamassa kaverilta tulleeseen jouluntoivotukseen whatsappissa, maito palaa pohjaan ja se oli sitten siinä.

(5) Älä _oleta_ verkkokaupasta bongaamasi lahjan saapuvan tilauksesi jälkeen päivässä tai parissa luoksesi tähän aikaan vuodesta. Saat syyttää vain itseäsi jos posti ei kiikutakaan kuusen alle viimetippaan hädissäsi tekemääsi ostosta. Sama joulukorttien suhteen.

(6) Älä stressaa. Se on lopulta aivan sama jos rosolli unohtuu joulupöydästä tai glögin sekaan ei olekaan rusinoita varattuna. Mantelikin unohtui puurosta? Keep Calm, Christmas will soon be gone.

Näillä mennään, to do-lista onkin sitten jonkin verran pidempi. Ruokaostokset! Viime hetken lahjaideointi! Saunan pesu! Joulupaitojen silitys! Noora, luepa mitä juuri kirjoitit kohtaan nro 6.


Posted in muoti and tagged by NOORA.