JOULUN HURMAAVIN PR-LAHJA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| Postauksessa esitellyt tuotteet saatu blogin kautta pr-lahjana. |

Joulun hurmaavin pr-lähetys saapui luokseni viime viikolla. Kosmetiikan sekä erilaisten joulukukkien ja -asetelmien ystävänä hihkuinkin miltei ääneen, kun näin, mitä tämä paketti kätki sisuksiinsa. FAB Floralin Riian tekemä hurmaavan kaunis kranssi kiinnitti heti katseeni, ja tuon ihanaisen naisen kukkataituruus on aivan omaa luokkaansa – hänen työnsä ovat niin kauniita! Kranssi löysikin paikkansa kodin paraatipaikalta; tämä kaunokainen päätyi nimittäin meidän eteiseemme, kohtaan, joka on heti silmieni edessä, kun tulen kotiin.

Kranssin sisuksista sen sijaan löytyikin sitten sellainen herkkupaketti, joka sai kosmetiikanystävän aivan pökerryksiin. Essence, tuo luottobrändini, oli piilottanut kranssin keskelle heidän suosikki- ja uutuustuotteitaan, ja paketin sisuksista löytyikin myös omia suosikkejani. Hurraa-huutoja etenkin Epic Sunset-paletille (arvon muuten samaisen paletin uuteen kotiin tänään Instagramini puolella klo 18!) ja essencen eyelinerille – molemmat itselläni päivittäisessä käytössä!

Uusiakin tykästymisiä paketti toi mukanaan, sillä lähetyksessä mukana ollut Perfect Shine Lipstick osoittautui niin timanttisen täydelliseksi, nudenpunaiseksi huulipunaksi, että se löysi paikkansa välittömästi meikkipussistani. essence jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen, enkä enää ole pysynyt edes laskuissa sen suhteen, kuinka monta muuta brändiä essence on syrjäyttänyt meikkipussistani. What the fake-maskaran otan seuraavaksi testiin ja harjaspään nähtyäni olen melko varma jo siitä, että tähänkin tuotteeseen tulen tykästymään. Ihana, ihana essence – love ya!

Kiitokset siis pr-toimistolle hymyn huulille tuoneesta paketista. Lähetys toi samalla joulumieltä mukanaan sekä sen kutkuttavan fiiliksen siitä, että jouluaattoa todella vietetään jo tasan viikon päästä. Nyt glögimuki höyryämään, joululeffat pyörimään ruudulle ja Mr. Bublé hoilaamaan sulosäveliä luureista. Viikko enää – nyt fiilistelyvaihde täysille!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.