”ROOSA, TULISITKO MULLE HIUSMALLIKSI?”

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Ja tulihan se. Kysymystä esittäessäni Roosalla ei tosin ollut vielä hajuakaan siitä, millaista kampausta aikoisin hänen pitkiin ja kauniisiin kutreihinsa vääntää. Ovelana isosiskona jätin sen tietoisesti kertomatta. Siinä vaiheessa, kun Roosa istahti eteeni kampauksen tekemistä varten, hän saattoi tosin alkaa ihmetellä sitä, mihin valosarjaa ja joulupalloja tarvittaisiin.

OI KUUSIPUU, OI KUUSIPUU – Näin syntyy joulunajan loistavin kampaus!

Vedä etuhiukset tiukalle ja sileälle ponnarille päälaelle. Pujota ponnarin läpi vihreä nauha ja halutessansi nauhan läpi voi pujottaa myös tähdenmuotoisen joulukoristeen latvatähdeksi. Voit valita kuvissa demonstroimistani kahdesta eri letitystavasta; (1) Jaa ponnari puoliksi ja tee molemmista tavalliset letit, kiinnitä letit kumpikin mukaan omaan saparoonsa, (2) Jaa ponnari kahdeksi ja yhdistä se poimimalla letittäen aukioleviin hiuksiin. Itse käytin kampauksessa jälkimmäistä tapaa.

Ala pujotella vihreää nauhaa letistä toiseen. Käytin apuna suurta virkkuukoukkua, joka oli loistava apu nauhan pujottelemiseen niin, että letit eivät sotkeutuneet.  Jatka pujottelua takaraivon kohdalle saakka ja solmi nauhan päät lopuksi yhteen.

Seuraavaksi on koristeiden vuoro! Lidlistä ostamastani koristeboksista löytyi kampausta varten sekä täydellinen latvatähti että sopivan pieniä palloja. Kiinnitystekniikkana on helpoin käyttää joko lankaa tai pallojen mukana tulevia kiinnitysnaruja. Äläkä unohda valoja! Parhaiten kampauksen uumeniin upottelee ohuella, taipuisalla johdolla varustetun led-valosarjan, jonka patterikotelo on helppo piilottaa paidan sisuksiin.

Myönnän, että Roosan silkkisiin hiuksiin kampausta oli lopulta jopa melko vaikea tehdä, sillä halusin lettien pysyvän skarppina ja kuusen erottuvan selkeästi hiuksista. Naruksi kannattaakin valita mahdollisimman kirkkaanvihreä vaihtoehto ja omasta mielestäni juuri valot olivat ne, jotka viimeistelivät tämän hauskan joulujuhlalookin.

Nähtäväksi tosin jää suostuuko Roosa ikinä enää kampausmallikseni.. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.