MY DAY : MARRASKUUN VIIMEINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

09:00 Olen nukkunut huomaamattani epätavallisen pitkään ja heräilen silmät unihiekan kuorruttamana yhdeksän aikaan. Aurinko paistaa makuuhuoneeseen ja selailen hetken puhelintani. Rauhalliset ja kiireettömät aamut ovat minulle arjen luksusta, siispä hiippailenkin keittiöön kahvinkeittoon vasta puoli kymmenen aikaan.

10:00 Huomaan sosiaalisesta mediasta, että Tampere talossa järjestetään tänään UPEE Second Hand-tapahtuma ja laitan siskolleni viestiä, josko hän lähtisi kanssani kiertämään tapahtuman. Roosa innostuu ajatuksesta ja soittaakin jo pian ovikelloamme.

11:00 Nappaan matkaani Joulupuu-keräykseen hankkimani lahjat. Nappasin viikolla Ratinan kauppakeskuksen Joulupuusta kolmen lapsen toiveet ja päätän toimittaa paketit samalla kaupunkireissulla keräyspisteeseen.

11:15 Kolme Sidoste-pipapäätä ottaa suunnaksi keskustan ja Tampere talossa väkeä riittää yllin kyllin. Teemme pikakierroksen, moikkailen vastaantulevia tuttuja, mutta lähden tällä kertaa kotiin tyhjin käsin. Ihana tapahtuma, mahtava idea!

12:00 Saavumme Ratinaan nälkäisinä. Vien lahjat Life-myymälän keräyspisteeseen ja suuntaamme kolmanteen kerrokseen Kung Food Pandan buffettiin. Tämä on yksi Tampereen lempparirafloistani – ruokaa saa nopeasti, hinta on kohdillaan ja valikoimaa löytyy runsaasti!

13:00 Nyt on kiirehdittävä kotiin, että ehdin tehdä parit kuvaukset ennen kuin päivänvalo taas loppuu. Kun saavumme pihaamme, huomaan Roosan piirtäneen jo aamulla sydämen terassilaudoituksellemme. Hymyilyttävän ihana lumipeite.

15:00 Työt on tehty ja pähkäilemme Matin kanssa, josko kävisimme vielä tsekkaamassa Joutsenen Black Friday-tarjoukset. Olemme nukkuneet keväästä asti Joutsenen keskilämpimillä untuvapeitoilla, mutta talveksi kaipaisimme lämpimämpiä peitteitä. Juuri niitä, jotka olivat heillä juuri nyt tarjouksessa. Joutsenen myymälä sijaitsee Hämeenkadulla, joten nyt jos koskaan on loistava hetki käydä peittoja katsomassa.

15:30 Kierrämme samalla Stockmannin läpi ja pysähdyn ihastelemaan tuoreimpia kirjauutuuksia – voih, tätä osastoa minä rakastan! Muistutan itseäni kirjoittamaan Joulupukille, Aino Sibeliuksesta kertovan kirjan haluaisin löytää pukinkontista.

16:30 Nopea visiitti kaupunkiin on tehty, ja saavun kotiin flanellisten Casa Stockmann- tyynyliinojen kanssa. Äh, en voi itselleni mitään, kenties se on tämä ensimmäinen joulu uudessa kodissa, mutta sisustusintoa riittää ja joulukoristeita alkaa olla esillä jo liikaa.

16:40 Josko istahtaisi alas hetkeksi? Olen addiktoitunut Netflixin joululeffoihin ja katsomatta on enää yksi, Jouluyön Ritari. Olen jättänyt sen suosiolla viimeiseksi, koska epäilen sen olevan liikaa jopa minulle. Meinaan luovuttaa ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, mutta katson sitkeästi loppuun asti. Tästähän tuli ihan hyvä mieli, kun unohti, mikä kaikki leffassa on pielessä. Oletteko katsoneet?

18:05 Istahdan pöydän ääreen ja naputtelen jo aiemmin päivällä aloittamani My Day-postauksen loppuun. My Day on yksi toivotuimmista postausmuodoista ja tätä marraskuun viimeistä oli hauska kuvailla talteen, vaikka välttelenkin viimeiseen asti puhelinkuvien käyttämistä blogin puolella.

18:20 Julkaisen postauksen ja päivitän blogin somekanavia. Luen läpi sähköpostit ja päätän rauhoittaa loppuillan olemiselle. Luvassa tonnikalasalaatin tekoa ja josko kaivautuisin Matin kainaloon loppuillaksi. Vieläköhän Netflixistä löytyisi lisää joululeffoja?

Marraskuun viimeinen, niin vaan se vuoden pimein kuukausi on taas paketissa. <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.