ARKIKUVA 47/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu sunnuntai-iltana, Matin syntymäpäivänä 24.11.2019, n. kello 16.00.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu olohuoneessamme.

Mitä kuva esittää? Kävimme hankkimassa lauantaina Pirkkalan Veskassa sijaitsevasta Joulukaupasta tekokuusen, jonka päätimme pystyttää jo Matin synttäreiden kunniaksi. Kuvassa sisareni ja minä auomme kuusenoksia tuuheiksi. Tässä vaiheessa kuusesta puuttui vielä latva, mutta koko komeudessaan sille tuli mittaa yli pari metriä! Ja mitä ne väittävät, että tekokuusi ei muka varistaisi neulasiaan..

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Joulu-Noora oli tietysti onnesta soikeana! Päätimme jättää koristeet vielä laittamatta, mutta hankkimassamme kuusessa oli led-valot valmiina, joten saimme hurmaavan kuusen lisäksi kauniin valoelementin olohuoneeseemme. Olin myös todella fiiliksissä siitä, että vihdoin löysimme kauniin tekokuusen, joka ilahduttaa tulevinakin vuosina. Täydellisen tekokuusen löytäminen ei ole mikään helppo homma, ja tämäkin kuusi löytyi lopulta isäni vinkkauksesta aivan sattumalta!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.